ICF ROMANIA
Vrei să publici un articol pe Blogul ICF?
A. Ești membru ICF România.
B. Alegi să tratezi o temă legată direct de coaching
- aspecte / reflecții legate de competențe și aplicarea lor în practica ta de coaching
- aspecte / reflecții din sfera supervizării sau mentoratului în coaching
- aspecte/ reflecții legate de etică în coaching
- teme destinate familiarizării publicului cu beneficiile coachingului în varii domenii de activitate sau pentru diferite tipuri de provocări (fără a face nicio referire la promovarea unor companii/persoane/programe etc.)
C. Respecți următoarele condiții
- Articolele vor avea maxim 800 de cuvinte. Pot fi în limba română sau engleză.
- Fiecare coach poate posta cel mult 3 articole pe an (pe teme diferite sau teme similare), care nu vor avea apariții consecutive.
- Articolele vor fi însoțite de poză și scurt bio autor (maxim 350 de caractere) + link activ profil LinkedIN + imagine pentru articol.
- Articolele sunt libere de orice formă de promovare a companiei și/sau persoane, programe de training, etc.
- Fiecare articol va avea disclamer: „nu reprezintă poziția oficială a ICF, răspunderea pentru conținut și imagine, drepturi de autor, aparține în întregime autorului”.
- Autorul își asumă răspunderea că are toate drepturile aferente de utilizare asupra pozelor trimise (cea a autorului, imaginea pentru articol).
- Autorii sunt rugați să declare dacă în crearea articolului au folosit instrumente de inteligență artificială (AI). În cazul utilizării AI, autorii trebuie să precizeze în ce măsură AI a contribuit la elaborarea textului (generare de idei, redactare, traducere etc.) și să se asigure că rezultatul final a fost revizuit și aprobat de autor.
- Orice articol publicat pe site-ul ICF România va putea fi preluat (în orice altă publicație, blog, rețele sociale, etc.) doar menționînd faptul că acesta a fost publicat în blog-ul ICF… la data..
- Orice articol care anterior a mai fost postat (în orice altă publicație, blog, rețele sociale, etc.) va avea un disclaimer în acest sens ce va apărea explicit în articolul din blog-ul ICF Romania menționând faptul că acesta a fost publicat în anterior ….la data …… Nu se vor publica link-uri către acele platforme.
Notă.
Secțiunea ”Masterful coaching” este dedicată exclusiv membrilor ICF România care sunt certificați Master Certified Coach (MCC).
Despre r i t m și rezonanță în coaching
Atât ca lider cât și ca și coach am avut de învățat lecția ritmului. Ca lider: că sinergia echipei e la fel ca homeostazia corpului uman, adică nu…
“Lauda de sine, nu miroase a bine!”
Ce ne facem însă când înțelegem că avem datoria să ne arătăm lumii în ce avem noi special, cu acele lucruri pe care le facem foarte bine, cu…
Nouă direcții de antrenament pentru praxisul contemplativ în coaching
Pentru oricare dintre noi, coachi sau clienți, viața a devenit extrem de complexă. Dar acest articol nu este despre motivele pentru care s-a întâmplat acest lucru, ci despre…
Coaches are like onions
Professional coaches are trained, certified through comprehensive examinations and become part of professional communities that scrutinize thoroughly their activity from an ethical point of view.
Transformare organizațională și coaching – o poveste despre David și Goliat
„Transformare” este cuvântul zilei. În mediul organizațional sunt multe companii care au trecut și trec prin transformări.
From the Ashram to Leadership Excellence: 6 Key Lessons for Elevating Your Leadership Skills
My strong belief is that each and every one of us strives to become the best version of ourselves, both personally and professionally...
Coaching în Era Inteligenței Artificiale: Cum Rămânem Relevanți și Umani într-o Lume Tehnologică
Trăim într-o perioadă în care tehnologia evoluează rapid, iar inteligența artificială (AI) devine o parte integrantă a vieții noastre profesionale și personale.
Cum să găsești claritate în haos: O lecție de Leadership din înțelepciunea hasidică
În rolurile de management și leadership, provocările nu lipsesc, iar sentimentul de a fi depășit este, deseori, un companion neplăcut.
Dacă aș trăi cu adevărat, zi de zi, mentalitatea de coaching…
Aș spune NU cu ușurință acelor lucruri care nu mă cheamă cu adevărat...
The coaching mindset – believing in the acorn’s potential to become an oak tree
When entering a coaching partnership, the beliefs of the coach play a crucial role in shaping the effectiveness of the coaching relationship and the client’s progress.
Declinările corecte ale termenilor „coaching” și „coach” în limba română actuală
În contextul evoluției domeniului de coaching în România, utilizarea corectă a terminologiei specifice a devenit una dintre preocupări, întrucât coachingul cunoaște o creștere semnificativă, devenind o practică importantă…
Parteneriatul de coaching, model pentru rezolvarea “divorțurilor profesionale”
Ai fost vreodată prins într-o relație toxică, nesănătoasă și neproductivă? Este posibil să fi trecut prin asta la un moment dat și să te confrunți din nou în…