IGNITE – proiecte noi

martie 14, 2023by ICF0
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/10/ignite.webp

Așa cum mulți dintre voi știu deja, în luna februarie a acestui an am lansat, în ICF Romania  Chapter, sub egida International Coaching Federation (ICF Foundation), un nou proiect IGNITE – care adresează Obiectivul #4 al Națiunilor Unite: Educație, alături de organizația studențească VIP Voluntari Pentru Idei Si Proiecte Romania, ‘Construim Leadershipul Tinerilor Excepționali, prin Coaching’. În cadrul proiectului alți 23 de studenți, noii membri ai echipei de conducere VIP în 2023, vor beneficia de o creștere accelerată a abilitaților de leadership la nivel profesional, personal și organizațional. Valoarea estimată a acestui proiect (conform tarifelor regionale ale ICF) este de 32K USD.
Proiectul este, așadar, în plină desfașurare, urmând să continue până la finalul lunii iulie 2023.

Și, povestea IGNITE continuă 😊 cu un nou proiect, ‘Sprijinim Femeile Antreprenoare, prin Coaching’, prin care adresăm un alt obiectiv al Națiunilor Unite: Obiectivul #5 Egalitate de gen.
În acest proiect, care se va desfășura în perioada aprilie – septembrie 2023, avem alături Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Cluj-Napoca (IMM Cluj), a cărei misiune este de a promova și susține dezvoltarea ecosistemului antreprenorial, de a participa la dezvoltarea unei comunități de afaceri durabile și prospere, de a înțelege nevoile antreprenorilor și de a-i ajuta să-și atingă potențialul.
Astfel, scopul principal al proiectului IGNITE ‘Sprijinim Femeile Antreprenoare, prin Coaching’ este de a contribui la construirea în Romania a unui mediu de afaceri performant și incluziv, oferind unui numar de 50 de femei antreprenoare oportunitatea de a-și dezvolta abilități relevante pentru crearea unei afaceri de succes, precum și pentru crearea, în același timp, a unui echilibru sănătos și armonios între viața profesională și cea personală.
Valoarea estimată a acestui proiect (conform tarifelor regionale ale ICF) este de 42K USD.

Ne bucurăm foarte mult că  prin proiectele IGNITE putem sprijini, prin servicii de coaching profesionist, zone relevante la nivelul întregii societăți românești: antreprenoriat, educație – acolo unde exista provocări și, în acelasi timp, potențial și dorință de creștere și dezvoltare.

Mulțumim foarte mult tuturor coach-ilor – membri certificați ai ICF Romania, care au ales să se implice în aceste proiecte, prin oferirea de ore de coaching pro-bono, contribuind astfel la construirea unei societăți romănești sănătoase și prospere. Ne bucurăm mult să vă avem alături și să creștem, împreună, impactul pozitiv al coaching-ului profesionist în Romania.

Și, da, povestea continuă, pe măsură ce, din ce în ce mai mulți colegi coach-i aleg să ni se alăture în proiectele IGNITE din acest an și din anii următori.
Așadar, rămâneți aproape pentru noi vești despre proiectele noastre IGNITE!

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.