Comunicat de presa ICF Romania

februarie 14, 2023by ICF0
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/12/ICF-Banner_Comunicat-1280x720.webp
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2023/02/media_01.webp
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2023/02/media_02-1.webp
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2023/02/media_03-1.webp
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2023/02/media_04.webp

Autori de bestsellers, experți și speakeri internaționali de top vin în martie în România

În contextul în care interesul pentru coaching al organizațiilor din România crește de la an la an, ICF România organizează între 1 și 2 martie la București, Future of Organizations, una dintre cele mai mari conferințe de coaching și leadership din Europa de Sud-Est. Având ca temă principală modul în care organizațiile vor trebui să se adapteze viitorului, prin dezvoltarea de noi abilități pentru angajații săi, conferința se adresează mediului de afaceri, profesioniștilor în HR, directorilor executivi, specialiștilor în coaching, dar și oricăror persoane interesate de coaching și leadership sau care doresc să exploreze noi instrumente de îmbunătățire a abilităților personale și profesionale. Conferința de la București va reuni experți, coach-i cu experiență extinsă în plan local și internațional.

Autori de bestsellers, experți și speakeri internaționali de top vin în martie la București, în cadrul Future of Organizations. Printre aceștia se numără faimosul Simon Alexander Ong, autor al bestsellerului Energize: Make the Most of Every Moment, despre care faimoasa publicație New York Times a scris “Este fix genul de carte de care avem nevoie în momentul de față. Cu atât de mult stres din toate pârțile, Simon ne arată ce putem face să fim să ne simțim mai bine în viețile noastre”. Pe lângă autor de cărți, Ong este și antreprenor, coach și public speaker. Acesta va vorbi pe 2 martie despre modul în care energia personală poate ajuta oamenii din mediul afaceri să se adapteze mai ușor unei lumi în permanentă schimbare.

Pe scena conferinței va urca și Marion Franklin, autoare a bestsellerului internațional The HeArt of Laser Focused Coaching și business coach, și Janet Harvey din partea Thought Leadership Institute din cadrul International Coaching Federation. Alături de aceștia în cele două zile de conferință vor mai fi prezenți alți 13 coachi, experți și speaker, din România și străinătate, care vor împărtăși din experiența și viziunea asupra tendințelor observate din practica lor cu numeroase organizații, dar și abilităților atât de necesare pentru acestea într-o lume aflată în plină viteză.

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.