EPISODUL 15Cei 3P esențiali în Leadership, în Coaching și în Viață, cu Alina Ionescu

INVITATAlina Ionescu

- este dublu master coach certificat, MCC (ICF) și AMC (IAPC&M), absolventă Summa cum Laude a programului de MBA româno-candian, specializarea Marketing & Strategie (EHEC Montreal Quebec, University of Ottawa Ontario și ASE București) și absolventă a facultății de Electrotehnică din Universitatea Politehnică București. Este Executive & Leadership Coach, Mentor, Supervizor și fondatoarea companiei Coaching 2 Change.

Cu aproape 20 de ani de experiență de leadership în companii multinaționale precum Coca-Cola, Pepsi-Cola, Muller lactate și S&T, și cu peste 8 ani de experiență în antreprenoriat – oferind servicii profesionale de coaching către lideri din organizații internaționale, Alina îi însoțește pe liderii hotărâți să aibă un impact pozitiv la locul de muncă, în călătoria lor de accesare și activare deplină a propriei inteligențe pozitive, precum și de cultivare a unui mod de gândire, comportament și acțiune care să le permită să aibă totul: să obțină cea mai bună performanță, să construiască relații sănătoase și să experimenteze bunăstare și împlinire în activitatea și viața lor.

Fiind ea însăși un lider curajos, orientat spre obiective și success, în companiile pentru care a lucrat, responsabilă cu negocierea bugetelor de achiziție de peste 100 de milioane de euro, Alina a inspirat lideri și echipe să îndrăznească mai mult și să facă o diferență pozitivă semnificativă la locul lor de muncă.

Alina crede cu tărie în puterea coaching-ului profesionist de a transforma vieți și de a construi o societate înfloritoare și, prin urmare, a fost implicată în diverse proiecte de voluntariat dedicate sprijinirii atât a educației din România, cât și a tinerilor antreprenori din Europa, prin și cu organizații curajoase și inovatoare precum ca AVE România, Teach for Romania și Junior Achievement Europe.

În calitate de Director de Parteneriate al ICF Romania Chapter, Alina promovează cu pasiune profesia de coaching în comunitățile de coaching și business din România. În acest rol, sub auspiciile ICF Global Foundation, ea conduce și un proiect IGNITE, foarte aproape de inima ei: „Construim Leadership-ul Tinerilor Excepționali, prin Coaching”. Scopul principal al acestui proiect îl reprezintă contribuția coachilor certificați, membrii ICF Romania, la construirea unei societăți sănătoase și prospere, prin oferirea unui număr substanțial de studenți din organizația „VIP România”, unul dintre cele mai mari ONG-uri studențești din țară, oportunitatea de a dezvolta abilități de leadership relevante pentru o viață personală și profesională de succes, ca viitori angajați sau antreprenori.

MODERATORAndreea Nate

PCC

Andreea este HR Business Partner și Coach cu o experiență de peste 8 ani in HR, cu focus pe cultura organizațională și dezvoltarea oamenilor. Acum doi ani a decis să devină coach profesionist, datorită pasiunii ei pentru dezvoltare și creștere. Crede cu tarie in procesul de “lifelong learning”, iar in calitate de coach, Andreea își susține clienții în călătoria lor de transformare, ajutându-i să-și maximizeze potențialul și să facă pași către acțiunile lor. Anul acesta a fost inclusă în topul Forbes 30 under 30 România.

Abonează-te la newsletter

ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
    office@coachingfederation.ro
    Ne găsiți si peSocial media

Abonează-te la newsletter

ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
      office@coachingfederation.ro
      Ne găsiți si peSocial media

2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.