Anual Lunar Săptămânal ZILNIC Listă

No event found!

Prin accesul la evenimentele ICF România (indiferent daca acest acces se face în baza unui bilet de intrare, a unei invitații, în temeiul unui contract sau un partener al acestuia, în mod liber sau în mod neautorizat) sunteți de acord ca imaginile/materialele audio-video care vă surprind și pe dvs să fie postate pe conturile ICF România de Facebook, Instagram, LinkedIn, precum și pe site-ul nostru www.coachingfederation.ro precum si pe canalele de socializare si site-urile partenerilor noștri care ne susțin în scopul implementării și organizării evenimentelor.

În cazul în care doriți ca o anumită poză cu dvs să fie ștearsă de pe canalele noastra de socializare, puteti trimite un email la adresa office@coachingfederation.ro

Ghid - Invitație propuneri teme prezentare

Conferința ICF Romania 2024 încurajează o schimbare de perspectivă legată de modul în care transformarea comunităților, organizațiilor și societății poate avea loc prin depășirea obstacolelor, înțelegerea mai bună a resurselor pe care le avem și incurajarea oamenilor sa colaboreze.

Temele acoperă o gamă largă de contribuții legate de necesitatea de a crea comunități puternice și adaptabile pentru a naviga schimbările cu care ne confruntăm cu toții. Coach-ii recunoscuți la nivel internațional, având experiență în inovație și devenind agenți de schimbare în comunitățile lor, precum și autori, sunt invitați să împărtășească și să susțină prelegeri și ateliere pentru a implica participanții într-un proces interactiv de învățare.

Oamenii, comunitățile și organizațiile pot să se adapteze mai bine și să creeze valoare adăugată prin claritate în ceea ce privește tendințele și perspectivele, prin împuternicire și alegeri conștiente.

În cadrul conferinței noastre, oamenii se conectează, împărtășesc și schimbă experiențe, învață și reflectă asupra practicilor de leadership. Promovăm explorarea potențialului uman, încurajând participanții să devină lideri în propria viață și comunități, atât personal, cât și profesional.

În 2024, Conferința ICF Romania Chapter va fi oferită atât ca eveniment în persoană (6 martie 2024), cât și ca eveniment virtual (7 martie 2024). Evenimentul în persoană va avea loc în București. Evenimentul virtual va urma în ziua următoare, oferind înregistrări la cerere ale peste 6 sesiuni de ateliere.

Acest ghid vă va furniza informații importante pentru construirea propunerii dumneavoastră de sesiune. Vă rugăm să revizuiți cu atenție informațiile și să luați în considerare modul în care expertiza dumneavoastră în domeniul de interes, experiența și abilitățile pot fi folosite cel mai bine pentru a ne ajuta să oferim o conferință unică. Vor fi preferate propunerile care reflectă cea mai bună gândire din domeniu, bazată pe teorie, cercetare și practică, și care oferă oportunități pentru implicarea optimă a participanților si in conformitate cu tema conferintei.

Dacă considerati expertiza dumneavoastră în domeniul de interes și  abilitățile de facilitare se potrivesc perfect acestui eveniment, vă invităm să aplicați acum SPEAKER INTENTION.

După exprimarea intentiei de participare, veti primi via e-mail SPEAKER FORM.

Termenul limită pentru trimiterea propunerii SPEAKER FORM este 10 septembrie 2023, ora 23:59 (București).

CONȚINUT TEME CONFERINȚĂ

Conferința ICF Romania Chapter 2024 va cuprinde conținut structurat în trei domenii principale denumite “teme.” Fiecare temă va avea o atmosferă distinctă și va oferi participanților experiențe diverse de învățare și obiective variate. Sesiunile incluse în fiecare temă vor fi adaptate diferitelor audiențe, reflectând diversitatea comunității de coaching.

Explorează

• Explorează practici și teorii bazate pe dovezi care stau la baza coaching-ului. Domenii tematice sugerate (dar fără a se limita la):
▪ Cele mai bune practici în educația pentru coaching.
▪ Studii de cercetare.
▪ Dezvoltarea unei culturi de coaching.

Vizualizează

• viitorul prin exemple de inovație, creativitate și impact. Domenii tematice sugerate (dar fără a se limita la):
▪ Prognoze ale tendințelor.
▪ Modele de inovație.
▪ Impact social.
▪ Etică în coaching.

Învață

• Învață noi abilități și tehnici care îți vor ridica expertiza la un alt nivel. Domenii tematice sugerate (dar fără a se limita la):
▪ Dezvoltarea abilităților.
▪ Formare pentru mentori.
▪ Dezvoltarea leadership-ului.
▪ Supervizare în coaching.

FORMATELE SESIUNILOR

Atelier de 90 de minute (aprox 60 participanti)

Atelierele de 90 de minute (indiferent de numărul de prezentatori) trebuie să includă exerciții individuale și/sau în grupuri mici, care permit participanților să pună teoria în practică și să plece cu idei noi și/sau produse de lucru tangibile. Pentru conferințele în persoană, datorită naturii participative a acestor ateliere, aceste sesiuni NU VOR fi înregistrate sau puse la dispoziție pentru achiziție în cadrul pachetului virtual al conferinței.

GHID PENTRU TRIMITEREA PROPUNERILOR
  • Membrii Certificați ICF (ACC, PCC, MCC) cu membership valid la momentul trimiterii propunerii si la data prezentarii, sunt eligibili să trimită propuneri.
  • Experienta de minim 3 ani in sustinerea de workshopuri/ conferinte, dovedite prin recomandari
  • Secventa video ( sau canal youtube ) unde puteti dovedi capacitatea de comunicare, potentialul de inspiratie
  • Nu există taxă de trimitere a propunerii
  • Vă rugăm să răspundeți la fiecare întrebare din documentul numit SPEAKER FORM
  • Propunerile incomplete nu vor fi luate în considerare în niciun caz. Dacă întâmpinați dificultăți în completarea aplicației, vă rugăm să contactați events@coachingfederation.ro.
  • Dacă vorbiți despre coaching și abilități de coaching, sesiunea dumneavoastră trebuie să reflecte definiția ICF a coaching-ului, competențele de bază ICF și Codul de Etică ICF.
  • Participanții la Conferința ICF Romania Chapter 2024 vor reprezenta diverse medii și niveluri de experiență. Propunerea dumneavoastră ar trebui să reflecte obiectivele și obiectivele de învățare ale acestei audiențe diverse.
  • Puteți trimite doar o (1) propunere. Dacă sunt trimise propuneri suplimentare sub același nume/contact, va fi luată în considerare doar prima propunere primită. Nu puteți trimite o propunere și să fiți co-facilitator într-o altă propunere.
  • Toate sesiunile Conferinței ICF RO Chapter 2024 vor fi oferite în limba engleză/română; traducerea simultană nu va fi disponibilă.
  • ICF va furniza șabloane pentru prezentări – slide-uri și materiale pentru participanți. Dacă sesiunea dumneavoastră este selectată, trebuie să utilizați șabloanele furnizate de ICF și să respectați ghidurile de marcă furnizate tuturor prezentatorilor de către ICF. Toate materialele sesiunii trebuie să fie lipsite de orice material promoțional sau referire la afacerea prezentatorilor. Informațiile de contact pot fi furnizate pe ultimul slide al prezentării.

*Înregistrarea pentru Propunerile la Conferința ICF RO Chapter va fi deschisă între 7 august și 10 septembrie 2023. Termenul de trimitere a propunerilor nu va fi prelungit din niciun motiv, inclusiv probleme tehnice. Vă sfătuim să nu așteptați până la data limită pentru a trimite propunerea dumneavoastră. Propunerile trimise prin e-mail, fax sau poștă obișnuită nu vor fi luate în considerare.

PROCESUL DE APLICARE ȘI REVIZUIRE
  • Înainte de a trimite propunerea, vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles informațiile furnizate mai sus.
  • Propunerile vor fi revizuite în perioada 10-25 septembrie 2023. Veți fi notificat cu privire la statutul propunerii dumneavoastră pe sau înainte de 30 septembrie.
  • Vă rugăm să adresați orice întrebare referitoare la trimiterea propunerilor la events@coachingfederation.ro.
TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU SPEAKER

În calitate de speaker principal pentru prezentarea dumneavoastră, trebuie să fiți de acord cu termenii și condițiile pentru ca sesiunea dumneavoastră să fie inclusă în Conferința ICF RO Chapter.

1. SPEAKER PRINCIPAL / MODIFICĂRI – Recunosc că sunt SPEAKERUL principal pentru această sesiune și voi fi punctul de contact pentru ICF Ro Chapter pentru toți ceilalți SPEAKERI, dacă există. Ca SPEAKER principal, înțeleg că sunt responsabil să asigur că ICF RO Chapter primește informații corecte de contact și biografice pentru toți  speakeriidin sesiunea mea. Orice modificări în ceea ce privește prezentatorii trebuie aprobate de ICF Ro Chapter.
  2. TEHNICĂ ȘI AUDIO-VIZUAL – Înțeleg că ICF Ro Chapter va pune la dispoziție echipament tehnic și audio-vizual următor: un proiector, o tablă flipchart. Dacă am nevoi suplimentare tehnice sau audio-vizuale, acestea au fost incluse în propunerea mea. Sunt de acord că dacă produsele solicitate implică costuri pentru ICF Ro Chapter, organizatorii vor comunica aceste costuri în scris și acestea vor fi rezervate doar după ce confirm că voi acoperi costul. Cerințele audiovizuale și tehnice pot varia în funcție de Tipul Sesiunii și Sala.
  3. TERMENUL LIMITĂ PENTRU MATERIALELE DE PREZENTARE – Sunt de acord să furnizez ICF Romania Chapter materialele de prezentare până cel târziu pe data de 25 ianuarie 2024 și să aduc o copie a prezentării mele audio-vizuale cu cel puțin o oră înainte de sesiune, pe un stick USB.
  4. PRINTAREA ȘI PUBLICITATEA – Înțeleg că ICF RO Chapter va publica și promova fiecare sesiune și speaker, includând descrieri scurte online și în materialele de marketing. ICF RO Chapter își rezervă dreptul de a edita toate informațiile descriptive și biografice în funcție de nevoi.
  5. DATA SESIUNII – Sunt de acord să prezint sesiunea așa cum a fost aprobată de Comitetul Organizatoric ICF Romania Chapter, în data și ora menționată în e-mailul de acceptare. Înțeleg că ICF RO CHAPTER își rezervă dreptul de a schimba data/ora sesiunii.
  6. CHELTUIELI DE CĂLĂTORIE – Înțeleg că ICF Romania Chapter nu oferă onorarii, cazare sau rambursare a cheltuielilor de călătorie.
  7. MATERIALUL DE PREZENTARE – Sunt de acord că prezentările nu pot fi folosite pentru promovarea sau vânzarea de produse sau servicii înainte, în timpul sau după sesiune. Sunt de acord să prezint doar materiale educaționale si in template-urile furnizate de ICF Romania Chapter .
  8. DURATA PREZENTĂRII – Sunt de acord să respect timpul alocat prezentării mele și/sau workshop-ului. Înțeleg că, dacă depășesc timpul alocat, facilitatorul va încheia sesiunea pentru a se asigura că restul programului nu este afectat.
  9. MARKETING – Sunt de acord că nu voi face marketing pentru produsul/mele/serviciul/compania. Niciun marketing nu va fi inclus în prezentare.
  10. TERMENUL LIMITĂ PENTRU TRIMITEREA MATERIALELOR DE PREZENTARE – Sunt de acord să furnizez toate prezentările PowerPoint, video, audio, materiale și orice alt material care va fi utilizat în timpul sesiunii către ICF Romania Chapter în format electronic până la data-limită, 25 ianuarie 2024. Fontul prezentării PowerPoint nu va fi mai mic de mărimea 16.
  11. HANDOUTS  – Dacă doresc să distribui materiale în timpul sesiunii:

11.1. Sunt de acord să furnizez propriile exemplare tipărite ale tuturor materialelor distribuite în sesiune.

11.2. Sunt de acord să furnizez exemplare tipărite ale tuturor materialelor organizatorului cu cel puțin 12 ore înainte ca prezentarea mea să aibă loc, sau dimineața zilei în care urmează să prezint, în funcție de cea mai timpurie dintre cele două opțiuni.

12. NEPREZENTAREA LA DATE IMPORTANTE – Înțeleg că dacă nu răspund la datele importante publicate și la alte solicitări de contact din partea ICF RO Chapter, sesiunea mea poate fi înlocuită cu o sesiune alternativă.

CRITERII EVALUARE
  1. Relevanța temei: Evaluăm gradul de potrivire al prezentării propuse cu tema generală a conferinței, “Navigating Change: Creating Adaptable Communities”.
  2. Experiență și expertiză: Acordăm puncte în funcție de experiența și expertiza vorbitorului în domeniul coaching-ului și a temei abordate.
  3. Impact și inovație: Analizăm cât de inovatoare este propunerea prezentării și cât de probabil este să aducă un impact pozitiv asupra participanților.
  4. Abordare interactivă: Evaluăm gradul de interacțiune și implicare a publicului propus de vorbitor în cadrul prezentării.
  5. Credibilitate și recunoaștere: Luăm în considerare recunoașterea și reputația vorbitorului în comunitatea de coaching și domenii conexe.
  6. Potențialul de inspirație: Evaluăm capacitatea vorbitorului de a inspira și motiva participanții să își dezvolte abilitățile și să își atingă obiectivele.
  7. Capacitatea de a aduce valoare adăugată: Analizăm modul în care prezentarea propusă poate aduce valoare reală și beneficii pentru participanți.
  8. Capacitatea de a comunica: Luăm în considerare calitățile de comunicare ale vorbitorului și capacitatea sa de a transmite informații complexe într-un mod clar și captivant.

Abonează-te la newsletter

ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
    office@coachingfederation.ro
    Ne găsiți si peSocial media

Abonează-te la newsletter

ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
      office@coachingfederation.ro
      Ne găsiți si peSocial media

2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.