ÎN ROMÂNIA

un sfert dintre organizații apelează la servicii de coaching ca parte din cultura organizațională,  înțelegând impactul acestuia în atragerea de talente, dezvoltarea leadershipului și creșterea performanțelor individuale dar și în echipă.

86% dintre organizațiile care au apelat la servicii de coaching consideră că și-au recuperat investiția facută în proces.

Prin Prism Award, ICF Romania își propune să recunoască și să promoveze organizațiile care adoptă o cultură bazată pe coaching la cele mai înalte standarde.

Ce este Prism Award?

Prism Award România este un program prin care dorim să premiem anual organizațiile, mici sau mari, din orice domeniu de activitate, care își susțin performanța adoptând o cultură a coachingului la cele mai înalte standarde.

Creăm contextul în care nu doar că vom afla care sunt cele mai bune organizații care au adoptat standarde profesionale înalte de coaching, programe de învățare și dezvoltare a competențelor de leadership reușind schimbări culturale semnificative, ci și cel în care vom împărtăși cu toată comunitatea ICF România, lucruri concrete despre cum au reușit aceste schimbări, care au fost provocările și ce impact au generat în rezultatele de business. Vom cunoaște și vom onora oamenii care au implementat coaching-ul în organizațiile lor. Sperăm să fim o sursă de inspirație a liderilor care își doresc performanță sustenabilă.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

BENEFICII PENTRU CÂȘTIGĂTORII PRISM AWARD

Recunoașterea companiei ca fiind o organizație care foloseste coachingul la cele mai înalte standarde pentru dezvoltarea liderilor și pentru îmbunătățirea rezultatelor, ceea ce ajută la creșterea vizibilității Brandului de Angajator
Trofeul Prism Award România, recunoscut la nivel internațional, pentru a celebra realizarea în coaching
Permisiunea de a folosi logo-ul Prism Award și de a include această informație în campaniile de Employer Branding și de comunicare ale organizației
Oportunitatea de a împărtăși și de a celebra succesul în cadrul comunității de business la Gala de decernare a premiilor Prism Award România, unde vor fi prezenți reprezentanții celor mai importante companii de pe piață
Vizibilitate în cadrul ICF România și pe canalele de comunicare ale acesteia

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.