Viitorul in leadership: a conduce dincolo de criza

Steve Jeffs

Speaker

Steve Jeffs

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

07 mai 2020

Viitorul in leadership: a conduce dincolo de criza

Este o perioadă în care spiritul de comunitate și acțiunile împreună pot contribui semnificativ la starea noastră de echilibru. De aceea, vă invităm să rămânem împreună, prin acțiuni de coaching profesionist, susținute în cadrul unui proiect care vine atât în sprijinul coach-ior, cât și în sprijinul liderilor de business și al cadrelor medicale.

Inițiativa de suport la care vă invităm să vă alăturați  – ”We care about You” – va fi derulată sub umbrela și regulile International Coaching Week și va cuprinde sesiuni individuale de coaching, oferite pro bono de membrii comunității ICF Romania, webinar-ii, sesiuni de supervizare.

În acest sens, ICF Romania a ales ca anul acesta să extindă tradiționala Săptămână Internațională a Coaching-ului – celebrarea la nivel global a profesiei noastre și a impactului pe care coaching-ul îl produce în societate – la o lună.

Evenimentele noastre continua cu webinar-ul facilitat de Dr. Steve Jeffs, MCC ICF, în data de 7 mai, 18.00 – 20.00, online via zoom. Save the date and join us!

 

Dacă nimic altceva, COVID-19 i-a învățat pe lideri că vechea normalitate nu ne mai ajută să mergem mai departe. Astăzi, leaderilor li se cere să redefinească modul de a conduce pentru a sprijini, nu doar continuitatea afacerilor, dar și creșterea acestora cu o forță de muncă care lucrează de la distanță sub amenințarea infectării cu un virus. Acest webinar va explora câteva dintre răspunsurile la actuala criză. Unele dintre acestea servesc și susțin creșterea, altele o inhibă. Participanții vor învăța să le recunoască pe ambele.

Având ca bază experiențe de muncă și cercetări academice, vom explora noi forme de leadership care permit leaderilor să readucă bucuria in muncă, să alinieze scopuri și să echilibreze nevoile în egala măsura pentru sarcini și relații, chiar și atunci când lucrează la distanță. Construind pe aceste abordări, vom începe să explorăm rolul leaderilor de crea și creste viitorul în afaceri.

Participanții vor putea să:
• Înțeleagă reacțiile tipului de leadership care inhibă progresul
• Recunoască oportunitățile care sprijină evoluția leadershipului în cadrul propriilor echipe
• Învețe să maximizeze modelele de succes pentru a crea intenționat „noua normalitate”
• Identifice importanța de a acționa imediat, pentru a dezvolta leadershipul individualităților, al echipelor și al companiilor
• Înțeleagă importanța parteneriatului autentic cu un coach pentru un leadership de viitor
• Descopere că un leadership puternic este un mod de a fi și asta este ceva pozitiv contagios

Webinarul va avea o sesiune de Întrebări și Răspunsuri la final.

 

Utilitar: download ZOOM pentru diferite device-uri.

——-

Dr. Steve Jeffs

– multiplu premiat coach executiv și psiholog în mediul de business

Cu o înțelegere profundă a psihologiei umane și având o experiență globală, are o capacitate inegalabilă de a scoate tot ce este mai bun din cei cu care lucrează.
Dr. Steve este expert în “Interdependent Leadership”. Începând cu experiențele sale timpurii în sport și în Forțele Aeriene Australiene, dr. Steve a văzut puterea echipelor speciale și modul în care acestea ar putea obține rezultate remarcabile bazate pe crearea de sinergii. Dr. Steve și-a urmat cariera astfel încât să înțeleagă și intenționat sa dezvolte sinergii în leadership, culminând cu cercetări de doctorat pe acest subiect.
Dr. Steve este Chief Innovation Officer al People Acuity Inc., coautor al cărții “Shift Up! Strengths Strategies for Optimal Living”. Își onorează clienții în calitate de speaker, coach, consultant și partener.

 

*Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.