Tri-Lens Coaching Supervision™

Ken Giglio

Speaker

Ken Giglio

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

19 mai 2020

Tri-Lens Coaching Supervision™

Este o perioadă în care spiritul de comunitate și acțiunile împreună pot contribui semnificativ la starea noastră de echilibru. De aceea, vă invităm să rămânem împreună, prin acțiuni de coaching profesionist, susținute în cadrul unui proiect care vine atât în sprijinul coach-ior, cât și în sprijinul liderilor de business și al cadrelor medicale.

Inițiativa de suport la care vă invităm să vă alăturați  – ”We care about You” – va fi derulată sub umbrela și regulile International Coaching Week și va cuprinde sesiuni individuale de coaching, oferite pro bono de membrii comunității ICF Romania, webinar-ii, sesiuni de supervizare.

În acest sens, ICF Romania a ales ca anul acesta să extindă tradiționala Săptămână Internațională a Coaching-ului – celebrarea la nivel global a profesiei noastre și a impactului pe care coaching-ul îl produce în societate – la o lună.

Continuăm cu al doilea webinar din seria „Tri-Lens Coaching Supervision™ ”, un eveniment facilitat de Ken Giglio, Coach PCC ICF, în data de 19 mai 2020, între orele 18.30 – 20.00, online via zoom. Save the date and join us!

Clienții noștri au nevoie de cea mai bună versiune a noastră, iar ICF Romania se dedică misiunii de a fi alături de coachi în aprofundarea abilităților de coaching. Suntem încântați să anunțăm că pregatim antrenamente de Supervizare în Coaching în cadrul inițiativei “We care about YOU” cu Ken Giglio pe modelul Tri-Lens Coaching ™.

Ce este supervizarea?

Supervizarea este o practică de învățare colaborativă pentru a construi continuu capacitatea coach-ului printr-un dialog care faciliteazăun spațiu de reflecție și de învățare colectivă.

Modelul Tri-Lens Coaching ™ explorează profunzimeaactivității de coaching prin intermediul a trei lentile – sine; relația cu clientul; influența sistemului / sistemelor în care lucrează clientul. Experiența de grup este concepută pentru a construi încrederea, competența, conexiunea, creativitatea și compasiunea unui coach.

 

Când au loc antrenamentele?

Avem pregătitie 3 antrenamente de 1,5 ore, fiecare având loc în intervalul 18:30-20:00, ora Romaniei.

Datele: 23 Aprilie, 5 Mai, 19 Mai.

Pregătirea pentru aceste antrenamente de supervizare constă în alegerea unui caz, a unei teme sau a unei provocări din practica voastră de coaching cu care vă confruntați sau despre care aveți întrebări. Vă invităm să începeți încă din pregătire să gândiți din perpectiva modelului Tri-Lens Coaching™ reflectând la cum această situație de coaching are impact asupra ta și a relației cu clientul de coaching și, de asemenea, asupra modului în care sistemul în care lucrează clientul ar putea avea un impact asupra angajamentului de coaching.

 

Utilitar: download ZOOM pentru diferite device-uri.

——-

Ken Giglio

– este supervizor certificat și conduce grupuri de supervizare pentru coachi externi și interni, bazat pe modelul său de supraveghere Tri-Lens Coaching™.

Este și Directorul Mindful Leadership Consulting, o firmă de consultanță la nivel mondial de leadership și coaching executiv, cu peste 130 de coachi și supervizori de coachi care se asociază cu organizații de top la nivel mondial. Ken își conduce echipa în dezvoltarea unor lideri atenți cu ei înșiși, cu ceilalți și cu sistemele în care lucrează.

Ken va facilita aceste antrenamente împreună cu Lynne Delay, doctorand în management și care deţine o diplomă în Coaching Supervision acordată de Academia de Supervizare în Coaching (CSA). Cariera lui de coach, mentor și supervizor de coachi se întinde pe douăzeci și cinci de ani și pe trei continente. În prezent, este Managing Partner al One World Leaders și co-director al CSA America de Nord.

 

 

* Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România.

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.