Top10 întrebări din mintea managerilor (și care tind să rămână acolo...)

Workshopul este dedicat tuturor celor care conduc echipe (manageri, antreprenori, team leaderi) care sunt conștienți că, dincolo de a gasi răspunsuri ”bune” la provocările zilnice...
Luyza Hîrnea & Radu Mîndru

Speaker

Luyza Hîrnea & Radu Mîndru

Location

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic - MAVIS
Iași, Strada Grigore Ghica Voda nr. 13, etajul 12
Categorie
QR Code

Data

02 nov. 2023

Ora

5:30 pm - 7:00 pm

Top10 întrebări din mintea managerilor (și care tind să rămână acolo…)

Workshopul este dedicat tuturor celor care conduc echipe (manageri, antreprenori, team leaderi) care sunt conștienți că, dincolo de a gasi răspunsuri ”bune” la provocările zilnice, rolul lor este și să formuleze întrebări ”bune”. Această întâlnire ne va invita/provoca să ne uităm la întrebările care ”se invârt” în mintea noastră, la ce fel de gândire le-a produs și, eventual, ce fel de gândire este necesară pentru a genera răspunsuri ”bune”.

Întâlnirea are un format interactiv și conține momente de networking și share experience între participanți.

Conversația de grup va fi facilitată de doi membri ICF cu experiență bogată de lucru în organizații, Luyza Hîrnea și Radu Mîndru.

 

 

Speakers:


Luyza Hîrnea

– este coach profesionist, cu o experienta de peste 20 ani in management, leadership si formarea de echipe, pentru care coachingul a devenit un mod de viata. A cladit echipe de la cateva persoane la cateva sute, a gestionat portofolii de la cateva mii de euro la zeci de milioane, invatand sa construiasca echipe performante, sa gestioneze dinamici de echipe.
Asa a ales sa fie partener in aceasta calatorie si pentru alte persoane care au rolul de leader, antreprenori, CEO, GM, manageri, persoane care construiesc afaceri si echipe si care sunt deschisi sa vada schimbarea pe care o pot aduce lor, a celor din jur si a vietii.
A ales sa se alature ca voluntar in ICF pentru a promova coachingul profesionist si a contribui la schimbare, avand convingerea ca fiecare are resursele necesare pentru a-si atinge potentialul la maxim.

 

Radu Mîndru

– este coach profesionist, însoțind oameni, echipe și organizații în călătoria lor către obiective care sunt sau par departe. Radu lucrează cu antreprenori, manageri, echipe de leadership, inițiatori de afaceri sau de proiecte cu sens și cu miză, deschiși spre schimbare, învățare și creștere.
Ca fost președinte și în continuare voluntar al ICF România, este implicat activ în promovarea coachingului profesionist, cu misiunea de a-l face adoptat pe larg în viața oamenilor și organizațiilor.

 

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.