Surse de energie personală

Denisa Panaite-Cașu

Speaker

Denisa Panaite-Cașu

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

24 iun. 2021

Ora

6:00 pm - 7:30 pm

Surse de energie personală

Când nivelul nostru de energie este în dezechilibru pentru o perioadă mai lungă de timp (luni sau ani), reacțiile noastre la stres pot provoca o nouă sursă de presiune.

De ce este atât de important să avem grijă de echilibrul energetic pentru construirea rezistenței noastre?

Cum ne putem susține clienții sau echipele noastre pentru a recâștiga energia, dacă nu avem echilibrul energetic potrivit?

ICF Romania în parteneriat cu PwC Romania oferă un workshop pro-bono, de 90 de minute, dedicat rezilienței.

Vom pune în practică un instrument menit să vă susțină în a deveni mai conștienți asupra felului în care vă încărcați cu energie.

Folositor în calibrarea propriului nivel de energie sau ca un instrument pe care să îl folosiți în sesiunile de coaching, atunci când clienții aduc la masă subiectul rezilienței.

Te invităm să ai alături de tine pentru acest workshop:

 • o hârtie sau un instrument pe care să poți desena;
 • două instrumente de scris de culori diferite.

Webinarul va fi facilitat de către Denisa Panaite-Cașu,  PwC’s Academy Manager.

 

Denisa Panaite-Cașu

Denisa are pregatire academica în marketing, psihologie organizațională, HR management și business coaching. De 20 de ani, livrează programe de training și oferă consultanță pentru dezvoltarea angajatilor, fiind implicată în implementarea multor proiecte de change management și leadership la scară largă.

Manager al Academiei PwC în România din 2017, face parte din echipa de coachi executivi PwC, este trainer pentru dezvoltarea abilităților de coaching și inteligență emoțională la nivel de leadership și este activ implicată în inițiativele interne de dezvoltare a rezilienței prin coaching.

Ca trainer, are o abordare energică și jucăușă, concentrandu-se pe antrenarea de abilități care susțin participanții, atât în viețile profesionale cât și în cele personale.
Din postura de coach, își sprijină clienții să facă schimbări sustenabile, le antrenează încrederea în sine și autonomia în procesul lor de autoreflecție și de luare a deciziilor.

Pe perioada pandemiei, acest instrument s-a dovedit a fi unul foarte util pentru angajații PwC, în antrenarea rezilienței.

——

Evenimentul va fi moderat de Mihai Deacu care este Associate Certified Coach ICF și are o vastă experiență în corporate, lucrând cu clienți pe care i-a sprijinit să se dezvolte, să se simtă apreciați și motivați să crească în carieră profesională, să performeze. Pilonii principali ai celor 25 de ani de activitate profesională sunt: vânzări și servicii, customer experience, management, leadership, consultanță de business și dezvoltare oameni.

Anul trecut, Mihai s-a alăturat echipei ICF România ca Director de Evenimente. Alături de echipa de voluntari ICF organizează evenimente inspiraționale pentru comunitatea de coaching din România.
Vino alături de noi pe 24 pentru a explora antrenarea rezilienței!

Participarea la acest eveniment este gratuită.

 

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.