Ședințe scurte, rezultate duble

Ședințele sunt modalitatea prin care echipele se aliniază, se energizează și creează cadrul pentru a obține cele mai bune rezultate...
Radu Mîndru & Bogdan Popescu & Cristina Scutaru

Speaker

Radu Mîndru & Bogdan Popescu & Cristina Scutaru

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

08 mai 2023

Ora

7:00 pm - 8:30 pm

Ședințe scurte, rezultate duble

Ședințele sunt modalitatea prin care echipele se aliniază, se energizează și creează cadrul pentru a obține cele mai bune rezultate.

Mai mult decât atât, ședințele sunt o oportunitate excelentă de învățare de grup, care dezvoltă atât fiecare membru în parte cât și echipa ca întreg. Cum devine echipa conștientă de potențialul ei maxim, și cum membrii ei lucrează împreună pentru a-l atinge, acestea sunt două dintre elementele de focus a acestui workshop interactiv.

Participanții vor avea experiența unei secvențe de team/group coaching, pentru a întrevedea cum pot ajunge la rezultatele dorite ale unei ședințe de echipă în jumătate din timpul obișnuit.

Obiective de învățare:

 • Ca manager, ce abilități am nevoie să îmi dezvolt pentru a crește eficiența ședințelor de echipă?
 • Cum pot observa patternurile de ineficiență ale echipei și să le transform în patternuri productive?
 • Cum pot accelera dezvoltarea echipei mele prin parteneriere cu un team coach profesionist?

 

 

Speakers:


Cristina Scutaru, PCC

În peste 20 de ani de experiență profesională în companii multinaționale precum Siemens, Amrop, Adecco și Smartree, Cristina a experimentat munca în diverse domenii ale resurselor umane, recrutării sau formării. Dezvoltarea ei profesională a condus-o către coaching, pe care îl consideră cel mai eficient instrument pentru fiecare dintre noi pentru a trece la un nou nivel personal și profesional.
Este specializată în coaching de carieră, managementul schimbării și managementul performanței. Cristina lucrează cu clienți din middle și top management și se consideră o oglindă pentru clienții săi. Ea aduce, de asemenea, claritate, structură și disciplină în procesul de coaching.

Bogdan Popescu

Team coach, facilitator și trainer cu o experiență extinsă, Bogdan îmbina cu creativitate cunoștințele din inginerie, psihologie, resurse umane și antreprenoriat pentru a crea programe inovative. Succesul său este susținut de abilitățile de comunicare și de abordarea directă a oricărei situații. Consideră că a reuși e o combinație între deschidere, parteneriat, flexibilitate și determinare. În munca sa se folosește de un design interactiv al sesiunilor de grup pentru a încuraja progresul indivizilor, echipelor și al organizațiilor. Prin folosirea unor metode diferite de modul lor obișnuit de lucru, Bogdan stimulează participanții să spargă barierele comportamentale vechi pentru a construi relații noi, autentice. Crede cu tărie în co-creatie și o abordare pozitivă a lucrurilor, în proiectele și activitățile sale îi place sa acorde o atenție deosebita lucrurilor care ne fac speciali și adaugă plus valoare.

Radu Mîndru, PCC

Radu este team effectiveness coach, sprijinind liderii și echipele să facă “saltul” la nivel de mentalitate, operare și rezultate. Specializat în schimbare organizațională și tranziții, el colaborează cu companii care sunt în curs de a-și defini și crea următoarea lor fază de dezvoltare. Își îmbogățește cei 5+ ani de carieră de coaching profesionist cu experiența sa anterioară de 15+ ani ca manager într-o industrie extrem de competitivă, unde a creat și a condus echipe mari prin tranziții dificile.

 

 

 

* Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.