Principii de coaching in Parenting

Oana Botolan

Speaker

Oana Botolan

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

06 mai 2020

Principii de coaching in Parenting

Este o perioadă în care spiritul de comunitate și acțiunile împreună pot contribui semnificativ la starea noastră de echilibru. De aceea, vă invităm să rămânem împreună, prin acțiuni de coaching profesionist, susținute în cadrul unui proiect care vine atât în sprijinul coach-ior, cât și în sprijinul liderilor de business și al cadrelor medicale.

Inițiativa de suport la care vă invităm să vă alăturați  – ”We care about You” – va fi derulată sub umbrela și regulile International Coaching Week și va cuprinde sesiuni individuale de coaching, oferite pro bono de membrii comunității ICF Romania, webinar-ii, sesiuni de supervizare.

În acest sens, ICF Romania a ales ca anul acesta să extindă tradiționala Săptămână Internațională a Coaching-ului – celebrarea la nivel global a profesiei noastre și a impactului pe care coaching-ul îl produce în societate – la o lună.

Campania continua cu un eveniment facilitat de Oana Botolan, coach Erikson si trainer Parent as Coach: „Principii de coaching in Parenting”, în data de 6 mai 2020, de la ora 18.00 la 20:00, online via zoom. Save the date and join us!

 

Webinarul ‘’Principii de coaching in Parenting’’ este despre echilibrul copiilor noștri, pe care îl putem atinge dacă în spatele lor se afla un părinte echilibrat. Parent as Coach este cursul dedicat oricărui adult care interacționează constant cu copiii. In special acum și în săptămanile acestea, echilibrul și menținerea lui reprezintă o adevărată provocare.
In cadrul acestui workshop vom descoperi împreună impactul unei abordări de tip coaching în interacțiunea cu copiii noștri. Timp de 2 ore vom obține și exersa abilități simple de coaching pentru a crea încredere, pentru a asculta profund și pentru a pune acele întrebări care conectează copilul la abilitățile sale în curs de dezvoltare.

Vom discuta despre:

 • Rolul părintelui în învățare
 • Pălăria de coach a părintelui
 • Tipuri de întrebări care susțin învățarea
 • Nivelurile logice ale gândirii și învățării
 • Neurostiința și coaching

 

Utilitar: download ZOOM pentru diferite device-uri.

——-

Oana Botolan

– lucrează în antreprenoriat și consultanță HR de peste 15 ani, însă printre primele ei joburi – și în mod cert de departe cel mai frumos – a fost cel de profesor. Anii petrecuți printre copii au dus în mod natural către două lucruri: plăcerea de a lucra cu și pentru oameni și dorința de a fi parte din experiența și procesul lor de învățare.

Astfel, aceasta oportunitate a devenit cu atât mai reală atunci când Oana a devenit partener Erickson Coaching International în Romania, oferind acces local către programul ACTP The Art & Science of Coaching cât și către “copilul” acestuia – Parent as Coach, unde Oana este si coach Erikson si trainer certificate Parent as Coach.

 

*Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.