O modalitate ușoară de a avea conversații mai productive și mai constructive

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

21 mai 2021

Ora

6:00 pm - 7:30 pm

O modalitate ușoară de a avea conversații mai productive și mai constructive

Acum, realist vorbind, poți spune că ai conversații productive în fiecare zi?

Contextul actual și presiunea de a transmite mesajul nostru într-un mod rapid au avut un impact asupra modului în care comunicăm. Iar comunicarea stă la baza stabilirii unei înțelegeri comune, a unui raport și a încrederii.

Prin această sesiune, ne propunem să vă oferim un mini-cadru pentru a fi de ajutor oamenilor, care vă va permite să aveți conversații productive de fiecare dată.

De asemenea, suntem conștienți că există situații în care o conversație se poartă în jurul unui subiect negativ, transformând întregul schimb într-o experiență negativă. De aceea, am încorporat în această sesiune o mini-sesiune de coaching care vă va arăta cum să întoarceți acele conversații într-o notă mai pozitivă.

What kind of conversations do you choose now to have?
Join us and make sure they will be productive both for you and your conversation partner!

Rezultatele preconizate ale sesiunii:

 • Învățați să întoarceți o conversație negativă
 • Aveți un mini-cadru care să fie de ajutor în conversații
 • Experimentați o mini ședință de coaching
 • Învățați să întrebați, nu să spuneți
 • Bucurați-vă de interacțiunea din cadrul sesiunii!

 

Kirsten Dierolf

Din 1996, Kirsten oferă coaching executivilor, managerilor și echipelor din cadrul corporațiilor internaționale. De asemenea, a conceput și a oferit programe mari de dezvoltare a competentelor de leadership în întreaga lume. În 2016 a fost certificată ca Master Certified Coach.

Ea este fondatoarea și proprietara SolutionsAcademy, o școală internațională de formare a coachilor, acreditată în totalitate de Federația Internațională de Coaching. Școala ei predă cursuri de coaching pe tot globul în engleză, germană, italiană și română.

Este membră a echipei de evaluatori ICF pentru certificarea PCC și MCC și președinte al ICF Germania. Kirsten este autoarea a numeroase articole și a cărții “Solution Focused Team Coaching”.

 

Cristina Muehl

Experiența Cristinei în domeniul auditului, conformității, al consultanței și al afacerilor internaționale a făcut-o să realizeze cât de important este coaching-ul în contextul actual al lumii corporative. Ea este implicată în coaching-ul organizațiilor și al persoanelor din diferite organizații, sprijinind echipele să își atingă obiectivele și formând persoane în vederea obținerii certificării de coach. Cristina face parte în prezent din consiliul ICF Germania și din consiliul SFiO (Solution Focused in Organizations).

A făcut cunoștință cu abordarea Solution Focused (SF) în timpul trainingului de coaching cu Kirsten și, ulterior, prin interacțiunile cu membrii comunității SF. Ea s-a implicat puternic în organizarea primei conferințe SF de 24 de ore și în adaptarea modelelor de afaceri pentru a încorpora valorile SF.

Cristina a colaborat cu SolutionsAcademy pentru a crea primul curs online și complet acreditat în limba română care oferă o introducere în competențele de bază ICF și în mentalitatea Solutions Focused.

 

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.