Meet-Up: Oportunități și provocări în profesia de coach

Alina Ionescu & Manuela Ciugudean & Ermil-Mihai Diaconescu

Speaker

Alina Ionescu & Manuela Ciugudean & Ermil-Mihai Diaconescu

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

08 sept. 2022

Ora

7:00 pm - 8:00 pm

Meet-Up: Oportunități și provocări în profesia de coach

Vă invităm la o nouă întâlnire a comunității în care invitații noștri coachi vor împărtăși din experiențele lor care să vă inspire potențiale soluții pentru provocările voastre în profesia de coach.
Întâlnirea comunității de coachi profesioniști în care ne propunem să discutăm despre provocările și oportunitățile coachilor din România.

 

Invitați

 

Alina Ionescu

Alina este Executive & Leadership Coach certificat, Master Certified Coach (MCC ICF) și Accredited Master Coach (AMC IAPC&M), cu 20 de ani de experiență în leadership, în organizații precum Coca-Cola, Pepsi-Cola, Muller lactate și S&T, și cu peste 7 ani de experiența în livrarea serviciilor profesionale de coaching către lideri din organizații.

Absolventă a 3 școli internaționale de coaching, Alina este specializată în dezvoltarea liderilor care îsi doresc excelența în leadership, pentru ei înșiși și pentru echipele pe care le conduc, acei lideri preocupați să iși dezvolte un mod de gândire pozitiv, ce are la baza curajul, vulnerabilitatea și compasiunea necesare creării unui mediu organizațional care inspiră încredere, creativitate, creștere și performanța.

În calitate de coach, supervizor si mentor pentru lideri, Alina crede cu fermitate că atât coaching-ul transformațional, cât și supervizarea si mentoratul, deschid calea eliberarii potențialului uman și îi inspiră pe lideri să îndrăznească mai mult și să navigheze, prin diferitele lor roluri de leadership, cu agilitate și curaj, generând o schimbare pozitivă sustenabilă, atât în ceea ce priveste excelența individuală, cât și performanța organizațională.

Alina crede, de asemenea, cu tărie, în capacitatea noastră, ca ființe umane, de a transforma imposibilul în posibil. Și această credință, pe care a purtat-o cu ea de-a lungul anilor a sprijinit-o nu numai să materializez această transformare de multe ori în viața ei, ci și să însoțească, cu pasiune și încredere, liderii din organizații în călătoria lor spre a îndrăzni (ceea ce ar putea părea inițial a fi) imposibilul, pentru ca apoi ei să găsească, în timpul experienței de coaching, propriul mod de a-l transforma în posibil, astfel încât să se poată bucura de cea mai înaltă performanță, de relații sănătoase și de împlinire în viața lor.

Credința în puterea coaching-ului profesional de a transforma vieți și de a construi o societate înfloritoare a determinat-o pe Alina să contribuie, cu entuziasm și bucurie, în diverse proiecte de voluntariat dedicate sprijinirii atât a educației din România, cât și a tinerilor antreprenori din Europa, prin și cu organizații curajoase și inovatoare precum AVE România, Teach for Romania și Junior Achievement Europe.

De asemenea, în calitate de Director Parteneriate al ICF România, Alina promovează, cu pasiune, profesia de coaching în comunitatățile de coaching și de business din țară, și coordonează un proiect de suflet pentru ea, proiectul IGNITE: “Construim Leadership-ul Tinerilor Excepționali, prin Coaching” – care oferă studenților din organizația VIP Romania, una din cele mai mari ONG-uri studențești din țară, oportunitatea dezvoltării abilităților de leadership relevante pentru o viață personală și profesională de succes, ca viitori angajați sau antreprenori..

 

Manuela Ciugudean

Sunt Manuela Ciugudean, coach PCC și coach supervizor acreditat ICF.

Sunt absolventa Center for Executive Coaching, iar mentorul meu este Daiana Stoicescu.

Am intrat în lumea coachingului în anul 2018 și am descoperit … un întreg univers fantastic. Înainte de a deveni coach, am fost Marketing Manager în corporații timp de 10 ani. Anterior am deținut diverse roluri în marketing și comunicare pentru Guvernul României și Banca Mondială, precum și în agenții de relații publice sau firme autohtone.

Nișa mea de piață în coaching este brandingul personal. Ghidez profesioniștii să își spună povestea lumii, cu scopul de a se face cunoscuți și a ajunge să trăiască așa cum își doresc. Mă adresez lor în podcastul The Personal Brand Podcast în fiecare săptămână.

Locuiesc în București alături de soțul meu, Radu, și băiețelul nostru, Andi, în vârstă de 7 ani.

Sunt adepta filosofiei buddhiste – la care sunt novice. Îmi place să citesc, să alerg și să călătoresc. Sunt extrovertă și optimistă, iar personalitatea mea Enneagram este nr. 2, The Giver. Trăiesc și muncesc după motto-ul este „o zi cu adevărat pierdută e cea în care nu am râs”.

 

Ermil-Mihai Diaconescu

Ermil este Leadership and Executive Coach certificat, ICF PCC, cu mai mult de 5 ani de experiență în livrarea serviciilor profesionale de coaching. De asemenea, deține o certificare de coaching pentru învățarea unei limbi străine. Dincolo de coaching-ul individual, este pasionat de lucrul cu grupuri.

Timp de 2 ani a avut rolul de Director de Operațiuni al ICF Romania. În prezent este membru al Comitetului Comunității de Coaching în Limba Portugheză – ICF Portugalia.

Stilul său de coaching este caracterizat de atitudinea pozitivă și profesionistă, de ascultarea activă, autenticitate, conexiune, parteneriat, rezultate și creștere.

Fiind pasionat de dezvoltarea persoanelor, de tango și de limba portugheză, Ermil a creat diferite workshop-uri și a scris articole în care conectează aceste pasiuni oferind viziuni inedite asupra coaching-ului, literaturii și a vieții cotidiene. Articolele sale au fost publicate în “Revista Coaching Brasil” în Brazilia și “HR Magazine” în Portugalia. Este coautor al cărții „Torente de emoții”, o carte care descrie o experiență de coaching de grup.

 

Moderator

 

Ana-Maria Kică-Roşie

Ana este coach certificat PCC, mentor coach, psihoterapeut în psihodramă și membru al board-ului ICF România. Are o experiență de 13 ani în sectorul corporate, în diverse arii de creștere a business-ului. În ultimii ani s-a specializat în lucrul cu clienți care se reconectează la scopul lor și cine sunt ei cu adevărat. O mai puteți întâlni ca și trainer în școala de coaching One2Coach, ca și autor pe Psychologies.ro sau colindând lumea cu un rucsac în spate.

Ea crede în capacitatea fiecăruia dintre noi de a transforma provocările vieții în lecții de valoare și în puterea creatoare a omului. Este pasionată de creativitatea umană, înțelegerea impactului sistemelor din care facem parte, și integrarea jocului și plăcerii în fiecare zi.

În coaching Ana are o abordare intuitiv creativă, punctul ei tare fiind integrarea minte – emoții – corp.

 

Participarea la acest eveniment este gratuită.

 

 

* Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și conditiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.