Managementul strategic al crizelor – Intervențiile rapide și punctuale care ne pregătesc pentru viitoarea schimbare

Alain Cardon

Speaker

Alain Cardon

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

28 apr. 2020

Managementul strategic al crizelor – Intervențiile rapide și punctuale care ne pregătesc pentru viitoarea schimbare

Este o perioadă în care spiritul de comunitate și acțiunile împreună pot contribui semnificativ la starea noastră de echilibru. De aceea, vă invităm să rămânem împreună, prin acțiuni de coaching profesionist, susținute în cadrul unui proiect care vine atât în sprijinul coach-ior, cât și în sprijinul liderilor de business și al cadrelor medicale.

Inițiativa de suport la care vă invităm să vă alăturați  – ”We care about You” – va fi derulată sub umbrela și regulile International Coaching Week și va cuprinde sesiuni individuale de coaching, oferite pro bono de membrii comunității ICF Romania, webinar-ii, sesiuni de supervizare.

În acest sens, ICF Romania a ales ca anul acesta să extindă tradiționala Săptămână Internațională a Coaching-ului – celebrarea la nivel global a profesiei noastre și a impactului pe care coaching-ul îl produce în societate – la o lună.

Un astfel de eveniment va fi webinar-ul facilitat de Alain Cardon, MCC ICF, în data de 28 aprilie, între orele18.00 – 20.00, online via zoom. Save the date and join us!

Pandemia Coronavirus reprezintă o perturbare fără precedent a vieții noastre, de la modul în care lucrăm, la libertatea în care ne mișcăm în cadrul societății. Când o astfel de criză lovește, suntem întotdeauna nepregătiți.

spune Alain Cardon.

O astfel de criză ne testează rezistența cu privire la toate aspectele vieții noastre și in același timp, ne pregatește pentru ce urmează să vină.

În acest webinar, Alain Cardon ne invită sa ne uităm la situația prezentă și la tendințele existente dintr-o perspectivă sistemică și să ne construim strategia având în minte un rezultat pozitiv.

El ne provoaca să ne putem întrebări importante:

 • Oare Covid-19 chiar schimbă tendința globalizării în balcanizare și întoarcerea la lucrurile de baza? Sau doar accentuează această tendință deja începută?
 • Ce strategii vor adopta țările lumii pentru relansarea economică?
 • Ce vor prefera să facă companiile și angajatii în legătură cu modul de lucru?
 • Care sunt lucrurile de care noi, oamenii, avem cu adevărat nevoie?
 • Ce se va intampla dacă și online-ul va fi afectat de un virus? Suntem pregatiți oare și pentru o închidere a tot ce înseamnă online/ Internet?

Obiectivele de învățare

 • Să reflectăm și să dezbatem care sunt tendințele actuale în ceea ce privește joburile, afacerile, companiile, relațiile sociale, etc
 • Să analizăm, să evaluăm și să întelegem cine suntem și ce contează cu adevărat pentru noi, oamenii
 • Să luăm cele mai bune decizii și să elaborăm cele mai bune strategii având în minte o perspectivă sistemică

Utilitar: download ZOOM pentru diferite device-uri.

——-

Alain Cardon

este fost membru al Institutului Francez pentru Analiză Tranzactională, expert în Asociația Progresul Managementului din Paris, Franța, consultant și antreprenor.

În prezent, el este Directorul general al Metasysteme Franta și proprietarul Metasysteme România. În cadrul companiei Metasysteme, el ofera traininguri de coaching sistemic, aprobate ICF ACSTH, ateliere de coaching sistemic avansat și supervizare pentru sesiuni de coaching sistemic.

Certificat Master Coach din 2002, recunoscut în mod special pentru competențele sale în coaching executiv sistemic, coaching de echipă și coaching organizațional, Alain acompaniază transformările liderilor și corporațiilor în contexte internaționale și interculturale.

El este autorul a numeroase cărți (+15) și articole publicate în jurnale zilnice sau periodice și un speaker recunoscut în cadrul Asociației pentru Analiză Tranzactională, Conferințele ICF și numeroase evenimente din cadrul corporațiilor.

Nu în cele din urmă, Alain Cardon poate fi considerat un pionier al coachingului în România, având o contribuție semnificativă la creearea comunității de practicieni de coaching sistemic și deschizând totodată și piața de business coaching.

 

 

*Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.