INSPIRING COACHING CULTURE

Roxana Axini

Speaker

Roxana Axini

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

29 oct. 2020

Ora

6:00 pm - 7:30 pm

INSPIRING COACHING CULTURE

Acum mai mult decât oricând, succesul echipei și organizației noastre sau a clienților noștri depinde atât de modul în care alegem să răspundem la schimbare cât și de capacitatea noastră de adaptare și progres.
Cum putem susține o dezvoltare individuală și organizațională continuă din orice rol am avea?
Prin seria de evenimente ‘’Inspiring Coaching Culture’’ ne propunem să explorăm împreună răspunsuri la întrebări precum – Cum putem contribui la crearea unei culturi de learning și coaching, începând chiar de azi?” și să descoperim experiențele celor care au reusit să implementeze o astfel de cultură în echipele sau organizațiie lor.
Vom avea invitați manageri, specialiști și antreprenori care ne vor povesti care sunt provocările cu care s-au confruntat, ce soluții au găsit, cum îmbrățisează noua realitate.
Pentru o mai bună înțelegere a procesului de coaching și a impactului său asupra performanței individuale și organizaționale vă invităm să vizitați, înainte și după eveniment, pagina https://coachfederation.org/

Primul eveniment, va avea loc in 29 octombrie de la ora 18.00 și găzduiește două invitate de excepție:

Lili Meseșan, Culture Transformation Manager & Coaching Community Founder @IBM România, ICF ACC Coach
și
Codruța Bala – HR Manager Eberspaecher Exhaust Technology România, ICF ACC Coach

Două povești diferite din punct de vedere al conținutului conținut, dar cu o învățătură comună – Schimbarea începe de la fiecare dintre noi!

Discuția va fi facilitată de Roxana Axini, Membru în echipa Events ICF Romania, ICF PCC Coach.

 

 

Lili Meseșan

– este ACC coach acreditat ICF, Manager de transformare a culturii organizaționale și fondator al Comunitații de coaching în cadrul IBM.

Lili consideră că descoperirea de sine și procesul de dezvoltare personală se pot îmbina frumos cu creșterea profesională și dezvoltarea unei cariere într-o organizație.
În acest sens, în calitate de people manager, Lili s-a concentrat pe crearea în cadrul echipei de leadership din care facea parte, a unui mediu care să stimuleze fiecare persoană să învețe, să crească și să trăiască aliniat cu valorile sale.

Beneficiile au început să se vadă, cultura să se schimbe și organizația să conștientizeze importanța coachingului, oferindu-i lui Lili poziția oficială de Manager de transformare a culturii organizaționale.

Până în prezent, Lili a creat și a facilitat diverse ateliere și programe de dezvoltare personala si profesionala a oamenilor, pentru a crește conștientizarea, pentru a-i susține să trăiască la potențialul lor maxim, acestea având un impact semnificativ în cultura organizației.

 

Codruța Bala

Cu formare în drept și economie, Codruța Bala are peste 15 ani de experiență în managementul echipelor de resurse umane în companii multinaționale precum Coca Cola, DeLonghi, Celestica&Flextronics (producție electronică) și Eberspaecher (automotive).

Codruța este coach acreditat ICF și pasiunea ei în dezvoltarea oamenilor a determinat-o să coordoneze diferite proiecte de transformare pentru a facilita creșterea angajaților.
Codruța este totodată și coach intern de 10 ani și lider în România pentru proiectul companiei sale, ‘’Coach Don’t Tell’’.
De asemenea, ea colaborează activ cu Edubiz, o organizație non-profit care și-a propus dezvoltarea abilităților de lidership pentru noua generație.
Codruța este primul coach român certificat Napoleon Hill și ajută la răspândirea filozofiei succesului acestuia prin organizarea de mastermind-uri.

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.