Inspiring coaching culture

Nevenca Doca

Speaker

Nevenca Doca

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

27 mai 2021

Ora

6:00 pm - 7:30 pm

Inspiring coaching culture

Acum mai mult decât oricând, succesul unei echipe, al unei organizații, depinde de cultura acesteia.

Cât de bine se vor adapta echipele și organizațiile la noua realitate? Lumea business-ului modern solicită soluții inovative, iar acest lucru necesită o abordare proaspătă, în care oamenii sunt susținuți și echipați să-și pună în valoare cât mai bine întregul potențial.

Prin seria de evenimente ‘’Inspiring Coaching Culture’’ ne propunem să stăm de vorbă cu manageri, specialiști și antreprenori pentru a afla care sunt provocările cu care se confruntă, cum îmbrățișează noua realitate și mai ales cum se pregătesc ei și organizațiile din care fac parte pentru noile generații de lideri.

Reluăm seria de evenimente ‘’Inspiring Coaching Culture’’, acest eveniment fiind un bonus pentru Săptămâna Internațională a Coachingului.

Avem o invitată de excepție, Nevenca Doca, HR Senior Executive Human Resources Director, Banca Transilvania, ICF ACC Coach.

Alături de ea vom afla:
● ce înseamnă dezvoltarea unei culturi de coaching ca soluție de învățare;
● atingere a obiectivelor;
● impact pozitiv în rezultatele de business ale organizației.

Discuția va fi facilitată de Carmen Negiba, Director Asociat Evenimente ICF România, ICF ACC Coach și Mihai Zant, Ambasador ICF Romania, ICF PCC Coach.

 

Nevenca Doca

A fost dintotdeauna fascinată de oameni și a visat să ajute oamenii. Imediat după absolvirea facultății a urmat cursurile Masterului de Neuroștiințe ale aceleiași facultăți, specializându-se în domeniul Comportamentului Uman.
A început sa lucreze în HR la ABN Amro Bank, unde a condus acest departament timp de patru ani, între 1999 și 2002, când a decis să accepte provocarea de a coordona transformarea culturii organizaționale a unei bănci regionale românești – Banca Transilvania. Anul trecut Banca Transilvania a primit recunoașterea și certificarea internațională “Best places to work 2020”.

În prezent, Nevenca Doca este Director Executiv Senior Resurse Umane în Grupul Financiar Banca Transilvania, coordonând toate activitățile de HR, inclusiv activitățile de wellbeing abordate holistic. Preocuparea principală a Nevencăi este crearea unui mediu în care fiecare coleg să fie încurajat și ajutat să își atingă potențialul profesional maxim, să se simtă protejat și sustinut.
A câștigat numeroase premii de-a lungul carierei, cele mai recente fiind cele acordate la Gala Premiilor de Excelenta HR Club. În 2020 proiectul de reskilling/recalificare a unor angajați ai Băncii Transilvania, din bancheri în programatori de roboți-software, a câștigat atât premiul juriului cât și pentru Generatiei Z. În 2021 echipa pe care o conduce a câștigat premiul de Excelență în HR la categoria Health & Wellbeing pentru proiectul #SafePeopleofBT.
Deține certificarea de Associate Certified Coach acordat de Federatia Internationala de Coaching, coaching-ul fiind una dintre metodele în care are încredere în ceea ce privește explorarea și dezvoltarea potențialului uman.

 

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.