Grow your business meet-up

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

15 iul. 2021

Ora

6:30 pm - 7:30 pm

Grow your business meet-up

Cu cât oamenii din interiorul unei comunități se cunosc în număr cât mai mare și au acces la diferite moduri de a interacționa, cu atât sunt mai benefice și mai facile învățarea și schimbul de experiență. Punerea împreună fac mai accesibile resursele personale ale fiecarui om, iar cu cât sunt mai mulți oameni cu atât sunt mai variate gama de servicii și alegeri. Puterea poveștilor este una deosebită, iar atunci când membrii unei comunități povestesc unii despre și cu ceilalți, ei creează o pânză comună care se întărește pe masură ce conexiunile și experiențele se desfășoară în mod variat.

Tema Întâlnirii Comunității din luna iulie se referă la cum putem tranforma o pasiune, vocație într-un Business.

Am terminat o scoală de coaching, care este urmatorul pas? Ești pregatit (ă) să transformi cunoștințele și experiența ta într-o afacere profitabilă?

Te invitam la o întâlnire informală a comunității în care împărtășim experiențe, trăiri, destine, curaj, perseverență și disciplină.

Evenimentul este gratuit și va fi moderat de către Andreea Dana Alionte,  PCC.

 

Madi Rădulescu

Transformational Master Coach & Resilience Coach, PCC

Sunt pasionată de dezvoltarea leaderilor, de impactul pe care îl pot crea dând acestora acces la perspective multiple, la propriile resurse, sprijinindu-i să iși asume rolul cu încredere întelegându-și propriile valori și credințe. Coachingul este pentru mine un mod de a deveni un profesionist și un om mai bun, mai complet. Sunt în slujba dezvoltării personale și profesionale de aproape 30 de ani și voi continua să servesc în acest domeniu, învățând continuu, cu pasiune.

Mioara Șoldan

Leadership Coach & Mentor Coach, PCC

Formarea mea de bază este cea de lingvist și am făcut traduceri, ca traducător profesionist, timp de 10 ani. Așa că ”meteahna” tradusului a rămas cu mine și, dacă, după 8 ani de trăit în lumea coaching-ului, mi s-ar cere să traduc cuvântul “Coaching”, l-aș traduce, pe scurt, “să vezi nevăzutul”. Sau, mai pe larg, ”creșterea nivelului de conștientizare, la nivel individual și colectiv”.
Fac coaching din roluri multiple: coach, dar si client de coaching, mentor, trainer și, de puțin timp, supervizor pentru coach-i.
Fac coaching și trăiesc ”coaching-style” deoarece cred cu adevărat că ridicarea nivelului de conștientizarea este calea de evoluție a omului, a omenirii și a omeniei.

Rodica Obancea

Executive & Team Coach, MCC 

Meseria de coach m-a învățat multe despre mine însămi în ultimii 14 ani de practică și una dintre lecțiile pentru care sunt recunoscătoare este cea a curajului de a fi prezentă în viața mea și a face și eu tot ceea ce îi provoc pe clienții mei să facă. Pentru mine, coachingul a devenit un stil de viața și de leadership, un mod de a face parteneriate și a crea proiecte relevante și o cale către autenticitate și învățare continuă.

Dan Berinde

PCC, Coach & Mentor Coach

Credința mea puternică este aceea că obținerea marii performanțe a companiilor este facilitată de o cultură organizatională care să raspundă aspirațiilor fiecărui membru al echipei, iar asta este menirea primordială a leadership-ului.

 

 

 

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.