Explore Your Potential

Obiectivul acestui workshop este sa creeze participantilor contextul potrivit pentru a reflecta asupra potentialului propriu: ce este el? cum poate fi activat si folosit pentru indeplinirea obiectivelor personale?
Andreea Nate & Cristina Bacila

Speaker

Andreea Nate & Cristina Bacila

Location

Cladirea Robert Bosch
Str. Constanta 30-34, Cluj-Napoca
Categorie
QR Code

Data

15 nov. 2023

Ora

6:00 pm - 8:00 pm

Explore Your Potential

Obiectivul acestui workshop este să creeze participanților contextul potrivit pentru a reflecta asupra potențialului propriu: ce este el? cum poate fi activat și folosit pentru îndeplinirea obiectivelor personale?

Prin folosirea tehnicilor de coaching, participanții vor fi ghidați să reflecteze și să răspundă la întrebări pentru a identifica resorturile interioare care îi impulsionează să acționeze, dar și pe cele care îi blochează, precum și elementele de context extern care îi pot ajută sau împiedică să evolueze. La finalul workshopului, participanții vor pleca cu un scurt plan de acțiuni pentru a depăși o provocare concretă din viețile lor, folosind resurse interne și externe pentru a depăși eventualele obstacole și a avansa către ceea se își doresc.

Obiective:
 • Definirea potențialului propriu și identificarea elementelor care îl activează
 • Identificarea resurselor interne care ne susțin în atingerea obiectivelor
 • Identificarea elementelor de context extern care ne susțin în atingerea obiectivelor
 • Crearea unui plan de acțiuni pentru o provocare concretă

 

Speakers:


Andreea Nate, PCC

Este un Professional Certified Coach (PCC) și HR Business Partner cunoscută pentru pasiunea ei pentru Learning & Development. După un parcurs academic în arheologie, Andreea și-a găsit pasiunea pentru HR și Learning în timp ce a lucrat 10 ani în unele dintre cele mai mari companii automotive din lume. Acum, este un ICF Professional Certified Coach (PCC) și printre pasiunile ei includ și călătoritul. Pentru munca ei, Andreea a fost inclusă în Forbes 30 sub 30 România.

 

Cristina Bacila

Lucrez de mai bine de 17 ani in domeniul resurselor umane, nucleul experientei mele fiind in zona de dezvoltare a oamenilor. M-a pasionat dintotdeauna capacitatea oamenilor de a creste si mi-a adus mereu satisfactie sa pot contribui la acest proces.
Calatoria mea catre coaching a inceput in 2021, cand am realizat ca a le impartasi oamenilor metode si practici universale sau chiar experiente proprii si sfaturi nu ii ajuta intotdeauna sa depaseasca provocarile propriilor vieti. Coaching-ul imi ofera contextul sa creez un parteneriat cu interlocutorul meu si sa il sustin sa se ridice deasupra situatiei relatate, sa observe convigerile limitative care il blocheaza, sa se elibereze de ele si sa obtina o perspectiva noua, pozitiva, care sa ii permita sa actioneze in modurile considerate de el cele mai potrivite.

 

 

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.