Dezvoltarea unei conduite de reflecție

Jo Birch

Speaker

Jo Birch
Categorie
QR Code

Data

30 apr. 2020

Dezvoltarea unei conduite de reflecție

Este o perioadă în care spiritul de comunitate și acțiunile împreună pot contribui semnificativ la starea noastră de echilibru. De aceea, vă invităm să rămânem împreună, prin acțiuni de coaching profesionist, susținute în cadrul unui proiect care vine atât în sprijinul coach-ior, cât și în sprijinul liderilor de business și al cadrelor medicale.

Inițiativa de suport la care vă invităm să vă alăturați  – ”We care about You” – va fi derulată sub umbrela și regulile International Coaching Week și va cuprinde sesiuni individuale de coaching, oferite pro bono de membrii comunității ICF Romania, webinar-ii, sesiuni de supervizare.

În acest sens, ICF Romania a ales ca anul acesta să extindă tradiționala Săptămână Internațională a Coaching-ului – celebrarea la nivel global a profesiei noastre și a impactului pe care coaching-ul îl produce în societate – la o lună.

Campania continua cu un eveniment facilitat de Joe Birch, ”Dezvoltarea unei conduite de reflecție”în data de 30 prilie 2020, de la ora 18.00 la 19:30 online via zoom. Save the date and join!

În concordanță cu noile competențe ICF actualizate în 2019, noi, coachii, trebuie să ne perfecționăm încontinuu o conduită de reflecție, pentru a ne îmbunătăți abilitățile de coaching.

Ce înseamnă asta pentru tine? Cum ai putea să pui acest lucru în practică? Cum se leagă asta de Supervizarea în coaching? Acest webinar îți oferă ocazia să intri într-o discuție cu prezentatorii și colegii de breaslă, și să experimentezi un instrument de reflecție prin care îți poți explora conduita de coach.

Munca noastră în coaching este adesea complexă, profundă și delicată. Jo consideră că o conduită constantă de reflecție ne ajută să consolidăm relațiile, să operăm corect în relații dificile, să respectăm granițele cu dragoste și să ne demonstrăm integritatea. Dacă reușim să facem acest lucru la scară mică….atunci există speranță pentru înțelegere la scară mai largă. Munca noastră poate schimba viețile clienților noștri. Responsabilitatea noastră față de ei și față de noi înșine este să fim disponibili și autentici în relație. O conduită de reflecție ne poate ajuta să surprindem acele momente în care ceva ne stă în cale … și ne încurajează să explorăm acest lucru fără teamă, judecată sau fără a da alte interpretări.

Beneficii
 • Înțelegerea aprofundată a noilor cerințe ICF
 • Familiarizarea cu o gamă largă de tehnici de conduită de reflecție
 • Experimentarea unui instrument specific de reflecție individuală
 • Crearea unui plan de reflecție pentru acest an

Jo Birch – Executive Coach | Supervizor | Psihoterapeut

Pe lângă activitățile de coaching executiv și de psihoterapie, Jo oferă cursuri de pregătire avansată pentru coachii care doresc să devină supervizori; ea lucrează frecvent în Asia Pacific, Rusia și în toată Europa. De peste 20 de ani oferă supervizare consilierilor, psihoterapeuților, coachilor și liderilor, și este pasionată de parteneriatul profesional care are capacitatea de a îmbunătăți practicile tuturor celor implicați – supervizor și supervizat! Jo contribuie activ la dezvoltarea domeniului profesional prin articole și forumuri, fiind co-editor al cărții Coaching Supervision: advancing Practice, changing landscapes.

 

 

*Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.