Cum să ne bucurăm de emoțiile noastre și să ne cultivam mindset-ul pozitiv

David Papini

Speaker

David Papini

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

11 mai 2020

Cum să ne bucurăm de emoțiile noastre și să ne cultivam mindset-ul pozitiv

Este o perioadă în care spiritul de comunitate și acțiunile împreună pot contribui semnificativ la starea noastră de echilibru. De aceea, vă invităm să rămânem împreună, prin acțiuni de coaching profesionist, susținute în cadrul unui proiect care vine atât în sprijinul coach-ior, cât și în sprijinul liderilor de business și al cadrelor medicale.

Inițiativa de suport la care vă invităm să vă alăturați  – ”We care about You” – va fi derulată sub umbrela și regulile International Coaching Week și va cuprinde sesiuni individuale de coaching, oferite pro bono de membrii comunității ICF Romania, webinar-ii, sesiuni de supervizare.

În acest sens, ICF Romania a ales ca anul acesta să extindă tradiționala Săptămână Internațională a Coaching-ului – celebrarea la nivel global a profesiei noastre și a impactului pe care coaching-ul îl produce în societate – la o lună.

Un astfel de eveniment va fi webinar-ul facilitat de David Papini, PCC ICF, în data de 11 mai, 18.00 – 20.00, online via zoom. Save the date and join us!

 

Ce se întâmplă Cu IQ-ul emoțional atunci când treci de la teoria științifică la practica zilnică? Răspunsul este în modul în care ne folosim limbajul verbal și non-verbal.

În acest webinar, David Papini va discuta despre modul în care folosim limbajul verbal și non-verbal când vrem să obținem ceva. El pleacă de la premiza că orice vrem să obținem ca individ sau ca echipa, este întotdeauna realizat într-un spatiu relațional și că o condiție importantă pentru această realizare este reprezentată de munca conștientă în interiorul relației, unde ingredientul de bază este integritatea. Integritatea este ușor de definit, dar greu de dobândit și păstrat, în special din cauza a 11 bariere în înțelegerea diverselor situații, acestea urmând a fi abordate în cadrul webinarului.

Obiectivele de învățare:

 • Să discutăm și să înțelegem relația dintre obiectivele pe care ni le propunem, modul în care folosim limbajul verbal și non-verbal, integritate și atingerea acestor obiective
 • Vom înțelege ce este integritatea și care sunt cele 11 situații în care e greu de păstrat integritatea în cadrul relațiilor noastre

 

Utilitar: download ZOOM pentru diferite device-uri.

——-

David Papini

S-a nascut in 1966 la Florenta, cu doar câteva luni înainte de potop (David considera că acesta a fost mâna destinului și e totodată titlul unei melodii a lui Jackson Browne care îi place mult), iar în prezent trăiește la Milano.

Și-a început cariera lucrând în organizații non-profit, apoi în companii multinaționale că dezvoltator de software, trainer pe competente tehnice și ulterior trainer de soft skills, făcând trecerea de la a lucra la îmbunătățirea sistemelor și proceselor la a ajuta oamenii să se dezvolte. În prezent, David ajută oamenii și echipele să creeaze cultura de care au nevoie pentru a avea succes.

David Papini este certificat SCRUM Master cu pregătire în psihologia dezvoltării, are certificări în industria IT (MCT, CTT+, MCSE) și este membru în SCRUM Alliance. Este consilier NLP, deține o certificare SCCM de Coach în psihologia pozitiva; este membru în Asociația Internațională de Coaching (IAC) și profesor în cadrul Scolii Mastering Coaching.
David este co-fondator și membru în Greatness Guild, cu focus pe dezvoltarea culturii organizaționale de către echipe sănătoase. Totodată, el coordonează și comunitatea de peer coaching la Reciprocoach.ro, Italia și este membru în Federația Internațională de Coaching (ICF), unde este certificat PCC.

Nu în ultimul rând, David Papini este autor al unor cărți despre inteligența emoțională în cadrul echipelor, cele mai recente fiind ‘’Gustul emoțiilor’’ (2013) și ‘’Creează agilitate și succes în grupuri cu ajutorul NLP și Protocoalelor de bază’’ (2015). Când va avea loc webinarul? Data: 11 Mai, ora 18.00 – 20.00, ora României.

 

 

*Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.