Cum îți poți susține mai bine clientul prin Parteneriat? - Noul model de Competențe ICF

Ioan Nicuț

Speaker

Ioan Nicuț
Categorie
QR Code

Data

27 aug. 2020

Cum îți poți susține mai bine clientul prin Parteneriat? – Noul model de Competențe ICF

Vă invităm să vă familiarizați cu noua perspectivă a Parteneriatului cu clientul și să explorăm împreună răspunsurile la următoarele întrebări:

 • Ce se evidențiază în noile competențe ICF?
 • Care sunt considerentele de etică și cadru de coaching?
 • Care este definiția Parteneriatului în coaching?
 • Care sunt contextele în care s-ar putea alege o dinamică de Parteneriat?
 • Ce blochează un proces de coaching? – perspectiva evaluatorului
 • Care sunt cele 4 etape ale unui proces de coaching reușit și cum să acordați atenția potrivită fiecăruia dintre ele?
 • Întrebări și răspunsuri

 

 

Ioan Nicuț – PCC

 • Federația Internațională de Coaching a recunoscut nivelul său de competență și etică prin oferirea acreditării de coach profesionist PCC
 • Este evaluator în cadrul ICF, având o profundă înțelegere a procesului de coaching și un mare devotament față de această artă
 • Timp de 8 ani, a fost client în peste 400 de sesiuni de terapie psihanalitică, fapt ce îi permite să conștientizeze și să facă distincția între propriile proiecții și cele ale clienților săi. Totodată, în present, continuă cu abordarea spirituală a ‘’Letting go’’.
 • Are competența de a recunoaște dinamica relațiilor, reușind să ajute clientul să-și recunoască propriile tipare de funcționare care nu sunt aliniate cu scopul său, intențiile și Viata însăși.
 • Este conștient de impactul atașamentelor și de modul în care acestea se manifestă. El are experiență în facilitarea procesului de coaching încât să ajute clientul să depășească astfel de atașamente.
 • Are experiență în leadership, management, tehnologie și vânzări, ultima poziție fiind de director în cadrul Microsoft Romania.

Un nivel al conștiinței mai ridicat se corelează cu un nivel mai mare al fericirii. Poate fi cel mai eficient mod de a rezolva un conflict, o problemă sau de a atinge un obiectiv. Cineva poate atinge un nivel mai mare al conștiinței depășind emoțiile din subconștient, aversiunile și atașamentele existente.
Coachingul este unul din instrumentele care permit atingerea unui nivel mai ridicat al conștiinței. Câteodată, învățând să ne raportam în mod diferit la un context poate fi de folos. În alte situații, reflecția și conștientizarea trăirilor interioare care pot fi limitative te pot ajuta să mergi mai departe.
Cineva poate alege între ignoranță, iluzie, pe de o parte, sau Adevăr, Iubire, Pace și sursa Vieții pe de altă parte. În consecință, este destul de evident faptul că alegerea ar trebui să fie să servești mereu Adevărul cel mai Înalt.

 

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.