Crearea și dezvoltarea Coachingului la GlaxoSmithKline

Speaker

Harriet Nelson & Eva Kovacs

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

20 mai 2020

Crearea și dezvoltarea Coachingului la GlaxoSmithKline

Este o perioadă în care spiritul de comunitate și acțiunile împreună pot contribui semnificativ la starea noastră de echilibru. De aceea, vă invităm să rămânem împreună, prin acțiuni de coaching profesionist, susținute în cadrul unui proiect care vine atât în sprijinul coach-ior, cât și în sprijinul liderilor de business și al cadrelor medicale.

Inițiativa de suport la care vă invităm să vă alăturați  – ”We care about You” – va fi derulată sub umbrela și regulile International Coaching Week și va cuprinde sesiuni individuale de coaching, oferite pro bono de membrii comunității ICF Romania, webinar-ii, sesiuni de supervizare.

În acest sens, ICF Romania a ales ca anul acesta să extindă tradiționala Săptămână Internațională a Coaching-ului – celebrarea la nivel global a profesiei noastre și a impactului pe care coaching-ul îl produce în societate – la o lună.

De această dată, campania găzduiește doi coachi interni de la GlaxoSmithKline: Harriet Nelson, PCC și Eva Kovacs, PCC, care vor facilita webinarul din data de 20mai, 18.00 – 19.30, online via zoom. Save the date and join us!

 

Acest webinar vă oferă oportunitatea de a afla cum a fost creată și cum a evoluat cultura de coaching în compania GlaxoSmithKline (GSK).

Fără a se limita doar la aceste subiecte, webinarul va include:

 • Cum a fost creată cultura de coaching în companie;
 • În ce fel procesele de coaching sunt adaptate intern;
 • Ca răspuns la pandemie, cum s-a schimbat coaching-ul în cadrul organizației;
 • Sesiune de întrebăriși răspunsuri.

În anul 2016, în semn de recunoaștere a implementării cu succes a acestei inițiative la nivel global în cadrul GSK, International Coaching Federation a acordat acestui program Premiul ICF Prism. Premiile Prism onorează organizațiile care au atins cel mai înalt standard de excelență în implementarea programelor de coaching cu impact pozitiv, randament vizibil și măsurabil, îndeplinesc standarde profesionale riguroase, abordează obiective strategice cheie și formează cultura organizațională. Mai multe detalii despre acest premiu puteți afla la adresa https://coachfederation.org/prism-award

 

Utilitar: download ZOOM pentru diferite device-uri.

——-

Harriet Nelson

Harriet are o experiență de peste douăzeci de ani în industria medicală (Korn/ Ferry International și GlaxoSmithKline), înainte de a deveni coach, a lucrat cu leaderi seniori în recrutare și talent development. În calitate de coach, a lucrat cu clienți din țări, culturi și roluri diferite, atât în sesiuni face-to-face cât și remote. De asemenea, are experiență în coaching-ul de echipe și grupuri internaționale, sesiuni personalizate și design de programe, facilitare la nivel global de programe in management si coaching, inclusiv pentru instruirea de coachi noi. În prezent este responsabilă pentru dezvoltarea abilitaților și competențelor de coaching ale leaderilor de la GSK și recent, a lansat un program global, complet virtualizat, conceput pentru a răspunde nevoilor de învățare în coaching.

Este acreditată la nivelul PCC, deține Diploma – Coaching Development (2019), un Master în Psihologie Ocupațională – Birkbeck, University of London (2010), o Diplomă Postuniversitară în Psihologie – London Metropolitan ( 2008) și este licențiata a Universității din Durhan – BA Hons. Philosophy (1996).

Eva Kovacs

Eva Kovacs are o pasiune pentru dezvoltarea leadershipului autentic, construind echipe performante și identificând talente în diverse arii de business. Îi place parteneriatul cu oameni care doresc să aducă mai multă bucurie, aventură și reziliență în viețile lor, atât în plan personal cât și profesional. Aspirația Evei este aceea de a crea creștere cu semnificație și scop.

În GSK, Eva și-a început cariera în Ungaria că HR Business Partner. În 2012 s-a mutat în Marea Britanie alăturându-se Centrului de Excelență în Coaching. Acum este coach pentru leaderi, grupuri și echipe. Conduce Facultatea de Coaching Intern la nivel mondial și Coaching Executiv Extern în EMEA și Asia. Eva este Coach Medical Profesionist și deține certificarea PCC la ICF. Deține un Master în Team Coaching și distincția de Master în Științe Umaniste.

 

* Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.