Contractarea coachingului profesionist

ICF ne invită să participăm la un workshop ce ne va ajuta să înțelegem câteva condiții preliminare ale contractării coachingului profesionist pentru a crește calitatea relației cu coachul...
Madi Rădulescu & Andreea Nate

Speaker

Madi Rădulescu & Andreea Nate

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

12 mai 2023

Ora

11:30 am - 1:00 pm

Contractarea coachingului profesionist

În cadrul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului (8-14 mai), împreună cu HR Club, vom deschide larg porțile către cei dornici să experimenteze unul dintre cele mai eficiente instrumente de leadership și creștere personală, profesională, relațională: coaching-ul ICF, la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Pe 12 mai, între orele 11:30-13:00, ICF ne invită să participăm la un workshop ce ne va ajuta să înțelegem câteva condiții preliminare ale contractării coachingului profesionist pentru a crește calitatea relației cu coachul pe care îl veți selecta pentru voi sau pentru colegii din organizații și pentru a facilita astfel creșterea impactului coachingului, ca proces de dezvoltare de leadership și dezvoltare personală în beneficiul clientului de coaching dar și al echipei sale și a organizației în ansamblu.
Descoperă mai jos benefiicile acestui workshop susținut de Madi Radulescu, MCC, și Andreea Nate, PCC, precum și condițiile de participare.

Fie ca ești beneficiar al coachingului sau coordonezi procesele de sprijin ale celor ce beneficiază de coaching în organizația ta ca manager sau specialist de resurse umane, ai urmat sau ești cursant al unei școli de coaching, leader sau îți dorești să devii, poți crește semnificativ impactul procesului de coaching întelegând cum se face o contractare profesionistă.

Beneficii

 • Înțelegerea punctelor cheie în contractarea unui proces de coaching;
 • Înțelegerea diferitelor roluri în contractarea coachingului în organizații;
 • Înțelegerea aspectelor etice în contractarea coachingului profesionist – Așteptările organizației de la participantul în procesul de coaching și de la coach;
 • Înțelegerea felului în care se pot susține în organizație procesele de dezvoltare prin coaching;
 • Înțelegerea felului în care organizațiile pot responsabiliza pe cei care beneficiază de dezvoltare prin coaching și pot crește impactul acestuia și recuperarea investiției.

 

Speakers:


Madi Rădulescu, MCC

Reprezint ICF Romania în calitate de președinte în mandatul 2023 – 2024. Sunt coach, MCC cu peste 30 ani în industria de dezvoltare managerială și de leadership din România și cu peste 13 ani de experiență în coachingul executiv și de echipă. Începând cu 2021 sunt voluntar ICF și alături de echipa de voluntari și de Boardul ICF Romania promovăm standardele ICF Global și codul de etică pentru a întări credibilitatea și vizibilitatea profesiei de coach.

Andreea Nate, PCC

Sunt Leadership Coach și HR Business Partner cu o experiență de peste 9 ani în HR, cu focus pe cultura organizațională și dezvoltarea oamenilor. Acum trei ani am decis să devin coach profesionist, datorită pasiunii mele pentru dezvoltare și creștere. Astfel, m-am alăturat echipei de voluntari ICF Romania încă din 2021, iar în calitate de Director Dezoltare Regională, ne dorim să ajutăm oamenii și mediul de business să descopere, exploreze și experimenteze coaching-ul profesionist la cele mai înalte standarde de calitate.

Cred cu tărie în procesul de “lifelong learning”, iar în calitate de coach, îmi susțin clienții în călătoria lor de transformare, ajutându-i să-și maximizeze potențialul și să facă pași către acțiunile lor. 

În 2022 am fost inclusă în topul Forbes 30 sub 30 Romania.

 

Participarea la eveniment este posibilă doar pentru membrii ICF Romania.

Te rog sa te înregistrezi, până miercuri, 10 mai 2023.

 

 

* Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.