Construirea încrederii profesionale în perioade de criză

Cora Lynn Heimer Rathbone

Speaker

Cora Lynn Heimer Rathbone

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

13 mai 2020

Construirea încrederii profesionale în perioade de criză

Este o perioadă în care spiritul de comunitate și acțiunile împreună pot contribui semnificativ la starea noastră de echilibru. De aceea, vă invităm să rămânem împreună, prin acțiuni de coaching profesionist, susținute în cadrul unui proiect care vine atât în sprijinul coach-ior, cât și în sprijinul liderilor de business și al cadrelor medicale.

Inițiativa de suport la care vă invităm să vă alăturați  – ”We care about You” – va fi derulată sub umbrela și regulile International Coaching Week și va cuprinde sesiuni individuale de coaching, oferite pro bono de membrii comunității ICF Romania, webinar-ii, sesiuni de supervizare.

În acest sens, ICF Romania a ales ca anul acesta să extindă tradiționala Săptămână Internațională a Coaching-ului – celebrarea la nivel global a profesiei noastre și a impactului pe care coaching-ul îl produce în societate – la o lună.

Campania continua cu un eveniment facilitat de Cora Lynn Heimer Rathbone, PCC ICF: “Construirea încrederii profesionale în perioade de criză”, în data de 13 mai 2020, de la ora 18.00 la 19:30, online via zoom. Save the date and join us!

 

În perioade de criză, carantină și izolare, încrederea, atât cea personală cât și profesională, ne este pusă la încercare și uneori chiar zdruncinată. Incertitudinea, emoțiile negative, interacțiunile profesionale stresante, presiunea profesională ne fac mai vulnerabili, nesiguri și neîncrezători în propria persoană, cât si în cei din jur, în compania sau mediul de business în care activăm.

Obiectivul principal al evenimentului este să ofere participanților o mai mare siguranță și capacitate de a-și consolida încrederea profesională și a deveni puternică și sustenabilă.

 

Utilitar: download ZOOM pentru diferite device-uri.

——-

Cora Lynn Heimer Rathbone

Este un specialist care si-a dedicat munca înțelegerii, contextualizării și oferirii de răspunsuri privind evenimente la scală internațională – pentru a ajuta liderii să gândească limpede.
Este pasionată si susține indivizii, liderii, echipele și organizațiile, echipându-le cu abilitățile necesare să performeze la nivel înalt într-o lume CIAO (Complexă, Interconectată, Ambiguă, Online)
Are 30 de ani de experiență în facilitarea de strategii la nivel de unități operaționale și consilii de conducere, conceperea și livrarea unor programe personalizate, pe termen lung, de leadership, coaching-ul echipelor de conducere și liderilor de la nivel executiv. Utilizează instrumente unice pentru strategia colaborativă, munca în echipă și diversitatea interculturală.
Are experiență vastă în lucrul cu lideri executivi și echipe de conducere din companii de top din sectorul pieței mondiale din Anglia, Europa, America Latină și Regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord). Sectoarele cuprind Sectorul de Frumusețe, Lux, Energie, Bancar, Tehnologic, Manufacturier, de Inginerie și cel al Serviciilor Profesionale.
Are experiență multiculturală (a trăit în Cuba, Insulele Virgine Americane, Brazilia, SUA, Franța, Anglia) și poliglotă (vorbește Spaniolă, Engleză, Franceză, Portugheză). A lucrat pe toate continentele, cu excepția Antarcticii.
Este autoare a 3 cărți publicate de Palgrave MacMillan (“The Planning Roundabout”; “Leadership Development Journeys”; “Ready for Change?”)

 

*Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și condițiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.