Conflict coaching - cum să ai conversații mai bune care să ducă la depășirea diferențelor

Kirsten Dierolf & Cristina Muehl

Speaker

Kirsten Dierolf & Cristina Muehl

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

25 nov. 2021

Ora

6:00 pm - 7:30 pm

Conflict coaching – cum să ai conversații mai bune care să ducă la depășirea diferențelor

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului treaz interacționând cu ceilalti, purtând conversații cu  colegii, familia, prietenii, organizând întâlniri care ar trebui să aducă consens.
Asta se întâmplă de cele mai multe ori…
Există și situatiile în care neînțelegerile, generalizările sau alți factori, aduc o stare confictuală într-un grup, echipă sau parteneriat. Acestea sunt momentele în care limbajul pe care îl folosim în conversatii este și mai semnificativ și cu impact.

În cadrul acestui workshop interactiv, ne propunem următoarele:

 • să analizăm modul în care întrebările invită un partener de conversație să exploreze alte perspective și să sprijine reducerea situației con!ictuale.
 • cum putem asculta în așa fel încât să ne apropiem și să nu creștem distanța produsă de confict.
 • care ar putea fi rolul coach-ului în astfel de situații și ce valoare ar putea aduce acesta.

Vă invităm să ne fiti alături în explorarea coachingului de conflict pentru a întelege mai multe despre instrumentele și tehnicile care vă vor îmbunătăti conversatiile și vă vor ajuta să depășiti diferentele.

 

Invitați

 

Kirsten Dierolf – M.A., MSFP, MCC

Kirsten face coaching cu directori, manageri și echipe pentru corporații globale din 1996. De asemenea, a conceput și livrat programe mari de dezvoltare a competenţelor de leadership pe tot globul. În 2016 a fost certificată ca Master Certified Coach.

A efectuat peste 3000 de ore ca şi coach profesionist și a trecut examenele amănunțite ale International Coaching Federation. Kirsten este membru al echipei de evaluatori ICF pentru certificările MCC și PCC. Experiența ei Solution Focused vine din formarea directă cu fondatorii abordării, Insoo Kim Berg și Steve de Shazer. A fost președintă a SFCT, asociația pentru dezvoltarea calității consultanței și instruirii axate soluții și fondatoare și membru al echipei editoriale pentru “InterAction — the journal of solution focus in organisations.”

Este o scriitoare prolifică cu peste 30 de articole și două cărți: “The solution tango” cu Louis Cauffman și “Solution Focused Team Coaching“. Kirsten derulează programe de dezvoltare a coach-ilor Solution Focused din 2008. Primul ei program acreditat a rulat în 2015.

 

Cristina Muehl

Experienţa Cristinei în materie de compliance, audit, consultanță și afaceri internaționale a făcut-o să realizeze cât de important este coaching-ul în scenariul actual al lumii corporatiste. Este specializată în formarea şi coaching pentru organizațiile și a persoanelor din compliance, audit și management al riscurilor. Cristina este, de asemenea, foarte puternic implicată în sprijinirea angajaților de sex feminin pentru a ajunge la șanse egale, a se dezvolta și a-și atinge potențialul maxim.

Ea a luat cunoştinţă cu abordarea Solution Focused în timpul pregătirii profesionale cu Kirsten și, ulterior, prin interacțiuni cu membrii comunității SF. Ea a fost puternic implicată în organizarea primei conferinţe de 24 de ore Solution Focused SF24 și în adaptarea modelelor de afaceri pentru a încorpora valorile SF.

Dorința Cristinei este de a permite oamenilor să crească și să lucreze către viitorul dorit prin intermediul ascultării active, a întrebărilor puternice și a activării resurselor fiecărui individ.

Pe lângă coaching, ea este implicată în mai multe proiecte de consultanță și mentorat care îi permit să-și folosească vasta experiență și expertiză financiară și de afaceri.

 

 

Participarea la acest eveniment este gratuită.

 

 

* Înregistrarea ta la acest eveniment se supune termenilor și conditiilor ICF România

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.