Coachingul profesionist în România, încotro?

Location

ZOOM APP
Categorie
QR Code

Data

20 mai 2021

Ora

6:00 pm - 7:30 pm

Coachingul profesionist în România, încotro?

Când ne uităm la ecosistemul coachingului profesionist, putem să vedem un Sistem Solar cu multe planete. Fizica ne învață că acest sistem funcționează datorită atracției gravitaționale. Întâlnirea “Coachingul profesionist în România, încotro?” își propune să clarifice și să amplifice această forță.

Fie că ești deja în comunitatea ICF Romania, că te pregătești pentru o certificare ICF sau pur și simplu simți această forță de atracție către coachingul profesionist, această întâlnire este pentru tine.

Care sunt poveștile de succes și provocările din lumea coachingului? Cum ar putea coachingul să facă lumea în care trăim un loc mai bun? Ce acțiuni concrete faci sau ai putea face tu, pentru a aduce viziunea asta mai aproape de realitate (indiferent de poziția din care răspunzi: fie că ești deja Coach ICF, fie că ești pe o orbită de apropiere sau de curiozitate față de coachingul profesionist)? Și, mai ales, cum ar putea arăta sinergia acestor gânduri și acțiuni?

Dacă întrebările acestea ți-au stârnit curiozitatea, te așteptăm pe 20 mai, de la ora 18.00, la o conversație pornită din “open mind/open heart/open will” (Otto Scharmer, Theory U). Să ne armonizăm ideile, motivațiile și acțiunile – adică mintea, inima și voința – și să aflăm cum putem să traducem în fapte vorba românească “unde-s mulți, puterea crește”.

Va fi o întâlnire a cărei structură este inspirată din anatomia ședințelor de coaching și a “Theory U”, amintită mai sus:

 • stabilirea intenției (open mind)
 • explorarea realității curente și a comorilor ei ascunse (open heart)
 • plan de acțiune și pași următori (open will)

Săptămâna internațională a coachingului este o celebrare a valorii pe care coachingul profesionist o aduce în viețile oamenilor. Te invităm alături de noi să sărbătorim și să punem umărul pentru a duce povestea mai departe.

 

Elena Marineci

Face parte din Echipa Evenimente, în cadrul echipei de voluntari ICF Romania.

Este Trainer din 2005, coach din 2007, antreprenoare din 2009 și mamă din 2019. Toate rolurile au ca element comun întrebarea “cum arată următorul «mai bine» pentru tine și cum pot să te ajut să ajungi acolo?”.

 

Radu Mîndru

este Vicepreședinte și Membru al Board-ului ICF Romania. Leadership & Team Effectiveness Coach

Cu o experiență îndelungată în management, având o bună înțelegere a rolului liderilor ca modelatori ai culturii organizaționale, Radu sprijină manageri, echipe și organizații în intenția lor de „a merge departe” împreună.

Este implicat ca voluntar în Boardul ICF România, contribuind la avansarea profesiei de coaching și dezvoltarea comunității de coaching profesionist.

 

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.