Devino VOLUNTARICF ROMÂNIA

ICF Romania Chapter este, ca formă de organizare, o asociație non profit și echipa este formată din profesioniști în coaching, voluntari, care urmează viziunea ICF Global: lucrăm împreună către acel viitor în care coaching-ul este o parte integrantă a societății, iar membrii noștri oferă cea mai înaltă calitate de coaching profesionist.

ICF continuă să evolueze într-o asociație globală, mare și complexă, iar echipa de voluntari activi ICF România generează o serie de proiecte noi și interesante.  Prin urmare are nevoie de implicarea unui număr cât mai mare de voluntari activi si determinati, cu un set extins de cunoștințe, abilități și atribute personale, pentru a continua să conducem organizația și profesia de coaching către viitor.

De ce să devii voluntar în echipa ICF Romania?

Respectăm și aplicăm în toate proiectele valorile ICF, alături de principiile etice și standardele profesiei. Principiile etice la care se face referire sunt: egalitate și incluziune, integritate, conformitate și deontologie.

Pe lângă aceste valori, echipa ICF Romania are ca valori fundamentale proactivitatea, implicarea și angajamentul atât în construcții strategice, cât și în implementarea acestora – execuție. Ideile sunt prețioase atunci când sunt transpuse în fapte, iar pentru asta avem nevoie de mâini de lucru și spirite entuziaste.

Ca organizație de voluntariat lucrăm împreună ca parteneri pentru a crește comunitatea de coachi profesioniști din România, pentru a crea și implementa soluții inovatoare, concepute pentru a promova coachingul profesionist în toate sectoarele de actvitate cât și succesul profesional al membrilor noștri ICF.

https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/11/CEI-TARI-2022.webp

Printre oportunitățile de învățare și beneficiile voluntarului putem include și:

 • Oportunități de networking și relaționare
 • Experiență de leadership pe care o poți adăuga la CV-ul tău
 • Impactul pozitiv asupra comunității de coaching
 • Participarea gratuită la evenimentele organizate de ICF Romania
 • Lucrul cu o echipa pasionata de dezvoltarea coachingului in România

Dacă tot ce am descris până acum rezonează cu tine, te invităm să te alături echipei noastre pasionate de voluntari!

Condiții de aplicare:

 • membru ICF România cu calitatea de membru plătitor la zi
 • timp minim alocat activităților de voluntar ICF: 3 ore/săptămână

Poți aplica pentru una dintre aceste poziții:

 • VOLUNTAR ACTIV
 • AMBASADOR REGIONAL

acționează ca manageri de proiect sau asociați – această poziție este responsabilă cu diferite sarcini sau proiecte din zona aleasă (Finanțe, Operațiuni, Membri, Comunicații și PR, Evenimente, Parteneriat și Strângere de fonduri, Dezvoltare, Etică) și lucrează îndeaproape cu Directorul Departamentului, dar și cu alți membri ai consiliului sau colegi din celelalte echipe. Ei nu sunt membri ai Consiliului de Administrație. Pentru a înțelege mai bine modul de organizare și responsabilitățile specifice fiecărui departament, te invităm să citești ICF Romania Bylaws

reprezintă ICF România în relațiile cu companii, organizații, ONG-uri, grupuri profesionale. Acest rol este axat pe creșterea prezenței și impactului antrenorilor ICF în afacerile și comunitățile locale, prin comunicare, lobby, inițierea de evenimente și parteneriate. Toți ambasadorii sunt reprezentați în consiliu de către directorul de dezvoltare.

Te invităm să faci primul pas spre a face parte din echipa noastră prin completarea chestionarului.

Abonează-te la newsletter

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachingfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Abonează-te la newsletter

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2022/02/logo_footer_white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachingfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2023 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.