Candidates for ICF Board of Directors

Big thanks to all the candidates for volunteering to take over a responsibility in the Board!

ICF Romania community is invited to vote until 11th of April 2021, end of day.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/raluca_cimpea.png
Board Position: Director of Membership

Raluca Cimpea

What if? What if people would realise that they are the most transformable and innovative of the species? And what if you could get the most complicated things is the most simple way?
This is me. I am a learning space creator.
My mission: To inspire, motivate, respect, listen to, support, encourage my clients to exceed in all areas. To spread ICF values among my clients. To unlock greater potential, purpose and passion.To open their minds to options and plans of action that will take them forward in ways they did not believe were possible!
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/teodora_teculescu.png
Board Position: Director of Membership

Teodora Teculescu

I believe in joy and and the power of learning through enthusiasm. I am curious and I love exploring – myself, others, places, objects, activities. I take time to infuse myself with different experiences – people, nature, smells, sounds, images. I believe in self-awareness and one’s power to make the best choices. My values are authenticity, acceptance, purpose, kindness and collaboration.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/livia_vodarici.png
Board Position: Director of Membership

Livia Vodarici

Eu sunt Livia Vodarici și candidez pentru poziția de Director of Membership, Credentialing & Accreditation. Formarea mea de bază este de psihoterapeut și sunt acreditată ca ACC din anul 2020. Prin training-ul în coaching sistemic, am învățat să adopt o perspectivă cu totul nouă asupra relaților umane, dezvoltării personale și autenticițății profesionale. Fac parte din comunitatea ICF România de un an, în calitate de membru și Associate Director of Operations, timp în care am cultivat un coaching mindset incredibil de valoros alături de echipa de voluntari ICF. De-a lungul acestei călătorii, mi-am dezvoltat agilitatea de a lucra în diverse proiecte, contribuind la desfășurarea evenimentelor inițiate de ICF România, la promovarea culturii de coaching, imprimându-se în ADN-ul meu profesional un soi de energie activă, o postură sistemică de coaching care are efecte reale în sesiunile cu clienții mei.
Doresc să am posibilitatea de a continua acest drum prin poziția pentru care candidez și să facilitez pentru ICF România o comunitate în care membrii să simtă că au sprijinul necesar să-și valorifice formarea în coaching, un spațiu comunitar în care competențele și viziunea colectivă să înflorească.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/dan_berinde.png
Board Position: Director of Operations

Dan Berinde

Dan is international certified coach, PCC ICF since 2017.
Is a founding and managing partner of Coaching Partners, a coaching company, delivering coaching training programs, aproved by ICF.
Dan is a mentor coach ICF, helping other coaches to grow and become ICF certified.
Dan's professional experience includes more than 10 years of management teaching, and 15 years of executive management in companies in various industries, with preponderance in large-scale crisis-changing projects. In such projects he restructured complex organizational structures, formed and trained management teams, selected and trained top managers.
He graduated the University of Washington's Executive Master of Business Administration (EMBA) delivered in Bucharest, Romania.
One thing that surprises his vision is: "If you want to build a boat, do not beat the people to gather wood, do not bother them and do not give them a job, but rather talk about the endless immense sea. "- Antoine de Saint-Exupery.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/alina_ionescu.png
Board Position: Director of Strategic Partnership and Fundrasing

Alina Ionescu

Sunt trei valori in baza corora imi propun sa-mi aduc contributia ca voluntar ICF: un standard inalt de performanta, invatare continua si entuziasm in construirea de parteneriate valoroase.
Dorinta de a darui din ceea ce sunt, in calitate de coach profesionist si de om, vine cumva firesc, dupa 25 de ani de leadership, atat ca manager in corporatii cat si ca antreprenor in serviciul liderilor din organizatii, si dupa absolvirea a trei scoli internationale de coaching, unde standarde inalte de performanta si invatarea continua sunt norma.
Am invatat prima data despre coaching in 2005, cand am inceput sa aplic abordarea de coaching atat cu oamenii si echipele pe care le-am condus sau coordonat cat si in construirea de parteneriate valoroase pentru companiile in care am lucrat. Exact zece ani mai tarziu, in 2015, am luat decizia sa imi dedic intreaga activitate antreprenoriala coachingului, iar in 2019 am obtinut acreditarea PCC ICF.
Asadar, sa fiu voluntar in echipa ICF Romania inseamna pentru mine oportunitatea de a contribui la promovarea a ceea ce iubesc si practic: coachingul profesionist, prin participarea la crearea si implementarea de proiecte valoroase atat pentru comunitatea de coaching cat si pentru cea de business din Romania.
Va multumesc, cu bucurie si recunostinta, pentru incredere si pentru voturile voastre!
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/ioana_popa.png
Board Position: Director of Strategic Partnership and Fundrasing

Ioana Popa

I am a finance manager and leadership & performance coach with over 10 years of experience and proven results in leading finance operations service centers across Europe, Latin America and South Asia. I motivate teams and drive outcomes through relationship building and collaboration. By submitting my candidacy as Director of Strategic Partnership and Fundraising I want to leverage my experience, leadership background and network to strengthen ICF Romania existing partnerships and contribute to building new ones, particularly in the business services industry and local corporate environment. One of my goals for the year will be to engage the Association of Business Service Leaders (ABSL Romania) representatives and explore the potential for partnering on common projects.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/alina_filote.png
Board Position: Director of Communications and PR

Alina Filote

Cred ca mindset-ul de "Coach" are potentialul sa schimbe piata de business din Romania: sa dezvoltam mai mult oameni maturi si asumati sub conducerea noastra, sa stimulam mai mult individualitatea, inovatia si initiativa.
Din pacate sunt prea multi coach-i amatori pe piata si asta nu ajuta la schimbarea mentalitatii.
Viziunea mea este ca aceasta comunitate de coach-i competenti, cu standarde inalte de profesionalism sa devina vizibila si sa aiba impact in piata de business din Romania. Sunt executiv-coach, acreditat PCC si lucrez de mai bine de 8 ani cu antreprenori si manageri. Lucrez cu un ONG si am un business pe training si coaching. Am experienta in mobilizarea liderilor sa formeze comunitati care sa impacteze societatea. Am rulat pentru 3 ani, intalniri lunare, un proiect numit "100 de afaceri etice care transforma orasul tau" in București si Brașov. In business sunt alaturi de antrepenori sa isi dezvolte echipa de management.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/petra_paitici.png
Board Position: Director of Communications and PR

Petra Paitici

I am a right-brained, purpose-driven, high performing individual with an eclectic skill set and a creative vision, effectively delivering quality results through demonstrated awareness and commitment.
I am delighted to be part of such an outstanding community of professionals, dedicated to creating meaningful partnerships which support greater personal and professional fulfillment.
My mission is to convey value and evoke greatness through each of my endeavors thus aligning to ICF’s commitment to reliability, openness, acceptance and congruence.
My purpose is to contribute to this thriving community through my engagement, drive and energy, instill awareness in regards to the bright future this noble profession has and inspire the devotion to excellence.
I want to see you win!
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/andreea_alionte.png
Board Position: Director of Development

Andreea Dana Alionte

Sunt Andreea Dana Alionte, PCC, mentor și trainer. Am ales să candidez pentru că am simțit că e momentul oportun. După 7 ani de practică neîntreruptă și entuziastă a coaching-ului (însumând peste 1100 de ore) cunosc provocările unui coach independent în România și vreau să împărtășesc din experiența dobândită. De aceea, aleg să aduc contribuția mea unică la dezvoltarea unei comunități naționale de profesioniști care să includă toate tipurile de coachi și care să asigure implantarea standardelor ICF și vizibilitatea în România a acestei meserii. Am avut ocazia să fac pionierat în crearea și dezvoltarea a două rețele naționale de multiplicatori și traineri pentru un program susținut de Uniunea Europeană. O responsabilitate de acest nivel mă motivează și mă onorează.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/carmen_negiba.png
Board Position: Director of Development

Carmen Negiba

M-am alaturat echipei ICF Romania in anul 2020 in rolul de Director Asociat Evenimente in primul rand pentru a contribui la promovarea profesiei de coach. Si cred ca putem face acest lucru si prin colaborarea cu comunitatile de business din Romania si initierea de proiecte si programe care sa clarifice diferenta intre coaching si alte forme de dezvoltare personala si profesionala, care sa puna in evidenta standardele de calitate si etica profesionala pe care le implica o certificare internationala si apartenenta la ICF, care sa promoveze bunele practici din domeniu. Astfel incat coachingul sa devina din ce in ce mai mult parte din solutia organizatiilor la provocarile pe care le intampina.
Unul din proiectele pe care le-am initiat si gestionat anul trecut si care va continua si anul acesta este seria de evenimente Inspiring Coaching Culture, avand invitati oameni din business care povestesc despre provocarile din cadrul companiilor lor si despre proiecte si initiative de coaching ca raspuns si solutie la aceste provocari.
De asemenea, am deschis discutii cu comunitati de business, comunitati cu care ICF impartaseste aceleasi valori si standarde de calitate si impreuna cautam sa construim acele proiecte care sa aduca valoare membrilor tuturor partilor implicate.
Imi doresc sa continui ce am inceput din acest nou rol, cel de Director Dezvoltare.
Cred ca in acest fel voi putea sa contribui intr-o mai mare masura la promovarea profesiei de coach si la construirea unei comunitati mai puternice si mai unite, obiective pe care mi le-am asumat deja de anul trecut.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/madi_radulescu-1.png
Board Position: Director of Development

Madi Radulescu

I am a big believer that each of us has a great potential and can define its own recipe of success. Success is not only social or about money, there are so many areas to find yourself fulfilled. Sometime, social pressure or the environment seems to limit our ability to have larger perspectives on this and, we loose our focus on what matters. This is why, the partnership and the reflection space that coaching creates, is a wonderful place.

After many years in training, facilitation, consulting, around 15 years ago I discovered the value of coaching. Since then, I dedicated a great amount of my time and my energy to develop and, to promote quality coaching, high ethical standards and self development for myself, for the community of coaches and for leaders, whoever will they be.

Coaching supports companies and individuals to be better contributors in society, improves the level of trust, supports growth and balance. ICF creates an excellent framework for learning, sharing, supporting and, Romania needs a strong Chapter, to maintain and increase the level of professional support through coaching.
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/mioara_soldan.png
Board Position: President

Mioara Soldan

7 ani de când fac coaching.
6 ani de când veniturile mele sunt exclusiv create în jurul coaching-ului.
5 ani de când am fondat o școala de coaching, în care sunt trainer și în jurul căreia am format o comunitate de peste 100 de persoane.
Deja al 3-lea an de când m-am alăturat echipei de voluntari ICF Romania și pentru asta îi sunt recunoscătoare Daianei Stoicescu, ex-President ICF Ro, care mi-a arătat că ușa de acces către voluntariat în cadrul echipei este larg deschisă.

Ce mai importantă lecție a mea în acest timp, alături de ICF Ro: voluntariatul înseamnă o inimă deschisă către o cauză, un scop colectiv mai mare decât noi înșine, în care credem cu tărie toți cei care suntem aici.

Ce urmează? Nu știu și ... e bine așa.
Știu că avem acum alături de noi, în echipa activă, peste 20 de oameni gata să se dedice scopului nostru colectiv, plus peste 200 de coach-i profesioniști ICF.
“Cu ce îți pot fi de folos?” este credința care mă ghidează și îmi doresc să fie un aport constructiv în co-leadershipul echipei ICF Romania.

Așadar, cu ce îți pot fi de folos?
https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2021/04/radu_mindru.png
Board Position: President Elect

Radu Mindru

Si pentru mine, ca si pentru multi dintre noi, coaching-ul este a doua profesie, ce a venit la pachet cu o tranzitie personala. Acum pare ca suntem intr-o tranzitie macro, la nivel de industrie si de comunitate de coaching, si sunt recunoscator ca pot sa contribui in ICF Romania in aceasta perioada de schimbare. Cred ca suntem in momentul in care constientizam ca, impreuna, intr-un mod coerent, putem crea un impact mult mai relevant in societate. Mai cred ca lumea asteapta de la coachii profesionisti sa fie un exemplu, si vreau sa lucram impreuna ca sa cream acest exemplu si la nivel de organizatie. Stim ca “ce se intampla inauntru se propaga si in afara”, doar la asta lucram si cu clientii nostri. De aceea, a lucra intr-o echipa valoroasa, intr-un spatiu de co-leadership, la o misiune in care cred cu tarie, ma motiveaza si ma onoreaza deopotriva.

Tânjești după coaching?

Ai ajuns la locul potrivit!

  https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2020/03/logo-ICF-romania-white.png
  ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
  office@coachfederation.ro
  Ne găsiți si peSocial media

  Tânjești după coaching?

  Ai ajuns la locul potrivit!

   https://coachingfederation.ro/wp-content/uploads/2020/03/logo-ICF-romania-white.png
   ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
   office@coachfederation.ro
   Ne găsiți si peSocial media

   2020 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.

   2020 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.